Katarzyna Radochońska

>> wróć do listy osób
 
  • Katarzyna Radochońska
  • Katarzyna Radochońska
  • Katarzyna Radochońska
  • Katarzyna Radochońska
  • Katarzyna Radochońska
  • Katarzyna Radochońska
  • Katarzyna Radochońska
  • Katarzyna Radochońska
  • Katarzyna Radochońska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1975
Wzrost 176 cm
Waga 76 kg
Sylwetka postawna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Ela Janicka
ela@skene.pl
+48 512 314 091
Umiejętności Śpiew
Prawo jazdy B
Jazda konna
Szermierka
Pływanie
Rower
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
rosyjski
Taniec Nowoczesny
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor> Konferansjer
Resume Wykształcenie:

2008 - 2009 - Laboratorium Głosu Olgi Szwajgier w Krakowie
2006 - 2008 - PSLog Uniwersytet Warszawski, kierunek- logopedia
2000 - PWST we Wrocławiu, Wydział Aktorski


Doświadczenie zawodowe:

2000 - 2001 - Teatr im. S.Żeromskiego w Kielcach (jako aktorka)


Filmografia:

2017 - JA I MÓJ TATA film krótkometrażowy (rola: pielęgniarka)
2017 - odc. 5 w serialu NIANIA W WIELKIM MIEŚCIE (rola: pielęgniarka na oddziale kardiologii)
2016 - BODO (rola: Stefa)
2016 - odc. 4 w serialu BODO (rola: Stefa)
2016 - odc. 2 w serialu DRUGA SZANSA (rola: brunetka przez szkołą)
2016 - KOCHAJ (rola: podpita kobieta)
2015 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Opiekunka)
2015 - serial KLAN (rola: Sylwia Bogucka)
2015 - odc. 21 w serialu O MNIE SIĘ NIE MARTW (rola: Kwiaciarka)
2015 - odc. 5 w serialu STRAŻACY (rola: Pielęgniarka Anna)
2014 - odc. 42 w serialu LEKARZE (rola: Rejestratorka)
2014 - odc. 1108 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Dyrektorka przedszkola)
2014 - odc. 15, 18, 19, 21, 22, 25 w serialu TO NIE KONIEC ŚWIATA! (rola: Milena, sekretarka burmistrza)
2013 - odc. 512, 540 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Policjantka)
2013 - odc. 1, 11, 12, 13 w serialu TO NIE KONIEC ŚWIATA! (rola: Milena, sekretarka burmistrza)
2011 - LISTY DO M. (rola: Sprzedawczyni)
2011 - odc. 1734 w serialu PLEBANIA (rola: Nauczycielka matematyki)
2011 - odc. 1820, 1823, 1825, 1828, 1829 w serialu PLEBANIA (rola: Koleżanka Marzeny)
2011 - odc. 14, 15, 16 w serialu SZPILKI NA GIEWONCIE (rola: Pielęgniarka)
2011 - serial KLAN (rola: Klientka Galerii Cafe Styl)
2010 - DANCING FOR YOU (rola: Kasia; Gruba Baba)
2010 - odc. 425 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Policjantka)
2009 - odc. 19 w serialu 39 I PÓŁ (rola: Barmanka)
2002 - 2009 - SAMO ŻYCIE (rola: Krystyna, dziennikarka w redakcji gazety Samo Życie)
2007 - odc. 253 w serialu ŚWIAT WEDŁUG KIEPSKICH (rola: Grażyna Grochola)
2007 - odc. 8 w serialu PRAWO MIASTA (rola: Strażniczka więzienna)
2007 - MNIEJSZE ZŁO (Obsada aktorska), reż.: J. Morgenstern
2006 - FUNIO, SZEFUNIO i RESZTA (Obsada aktorska), reż.: J. Crowley
2006 - PRZEBACZ (rola: Pielęgniarka Agnieszka - koleżanka Joanny)
2006 - PLAC ZBAWICIELA (rola: Więźniarka)
2006 - odc. 34 w serialu NIANIA (rola: Kelnerka w klubie)
2006 - odc. 10 w serialu FACECI DO WZIĘCIA (rola: Alicja Bartoszek
2006 - odc. 45 w serialu EGZAMIN Z ŻYCIA (rola: pracownica zajezdni)
2005 - odc. 28 w serialu KRYMINALNI (rola: Pracownica hipermarketu)
2005 - DZIKI 2. POJEDYNEK (rola: Barmanka Jagna Słaba - kuzynka Magdy)
2005 - DEFEKT (rola: Barmanka)
2004 - odc. 16 w serialu PENSJONAT POD RÓŻĄ (rola: Danuta Antoszczak)
2004 - odc. 2 w serialu OFICER (rola: Kasjerka Kasia)
2004 - odc. 18 w serialu FALA ZBRODNI (rola: Olga)
2003 - odc. 33 w serialu KASIA I TOMEK (rola: Kelnerka w dyskotece), reż.: J. Bogajewicz
2003 - odc. 7, 8 w serialu CZEGO SIĘ BOJĄ FACECI, CZYLI SEKS W MNIEJSZYM MIEŚCIE (rola: Szpachla)
2003 - odc. 8 w serialu BAO - BAB, CZYLI ZIELONO MI (rola: Kluseczka - narzeczona Pilaszki)
2002 - TAJEMNICE KRASZEWSKIEGO (Obsada aktorska), reż.: J. Kubiak
2002 - RÓB SWOJE, RYZYKO JEST TWOJE (Obsada aktorska)
2002 - FIODOR w PSIE SERCE (rola: Koleżanka Ireny)
2001 - STACJA (rola: Prostytutka)
2001 - PRZEDWIOŚNIE (Obsada aktorska), reż.: F. Bajon
2001 - odc. 41 w serialu MIASTECZKO (rola: Koleżanka Marioli)
1998 - 1999 - ŻYCIE JAK POKER (rola: Magda - koleżanka Marysi)


Spektakle:

2009 - DANCING 4 YOU (Obsada aktorska), reż.: R.Rowiński
2005 - OPOWIEŚCI O ZWYCZAJNYM SZALEŃSTWIE (Obsada aktorska), reż.: A.Glińska
2004 - KOPALNIA (Królowa), reż.: P.Kruszczyński
2003 - ROBERTO ZUCCO (Szefowa), reż.: P.Włodziński
2003 - CZYŻ NIE DOBIJA SIĘ KONI (Marta), reż.: M.Kleczewska
2002 - DYREKTOR TEATRU MARIONETEK (Stara), reż.: W.Hołdys
2002 - STARSZA PANI PRYCHA (Elzi gościnnie), reż.: B.Kokotek
2002 - TOLKIENADA (Kochanka, Oberżystka, Balur), reż.: K.Galos
2001 - PRYWATNA KLINIKA (Harriet), reż.: J.Bończak
2000 - NIE OPUSZCZAJ MNIE (Obsada aktorska), reż.: P.Szczerski
2000 - OPOWIEŚCI BRACI GRIMM (Pacjentka III, Księżniczka II), reż.: K.Galos
1995 - ZŁOTA KACZKA (Niedźwiedź), reż.: Z.M.Hass