Piotr Chojecki

>> wróć do listy osób
 
  • Piotr Chojecki
  • Piotr Chojecki
  • Piotr Chojecki
  • Piotr Chojecki
  • Piotr Chojecki
  • Piotr Chojecki

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1979
Wzrost 178 cm
Waga 75 kg
Kolor włosów brunet
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Umiejętności Jazda konna
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Koszykówka
Pływanie
Prawo jazdy B
Rolki
Siatkówka
Snowboard
Tenis ziemny
Wspinaczka
Języki obce włoski
angielski brit.
Taniec Ludowy
Nowoczesny
Towarzyski
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2009 - warsztaty aktorskie SPOT w Krakowie,
ukończone 2-letnie Studium Fotografii EAF, Warszawa

Filmografia:

2009 - GALERIANKI Obsada aktorska,
2009 - 122 w NIANIA (gość na przyjęciu; nie występuje w napisach),
2009 - 650 w M JAK MIŁOŚĆ (kelner; nie występuje w napisach),
2008 - 94 w KRYMINALNI (mężczyzna na strzelnicy; nie występuje w napisach),
2008 - 100 w BARWY SZCZĘŚCIA (kolega Pawła; nie występuje w napisach),
2007 - 5 w U PANA BOGA W OGRÓDKU (pan młody; nie występuje w napisach),
2007 - 303 w NA DOBRE I NA ZŁE (pacjent; nie występuje w napisach),
2007 - 91 w EGZAMIN Z ŻYCIA (informatyk w redakcji; nie występuje w napisach),
2007 - 130,137 w DALEKO OD NOSZY Obsada aktorska,
2006 - 261 w NA DOBRE I NA ZŁE (policjant; nie występuje w napisach)