Anna Chrostowska

>> wróć do listy osób
 
  • Anna Chrostowska
  • Anna Chrostowska
  • Anna Chrostowska
  • Anna Chrostowska
  • Anna Chrostowska
  • Anna Chrostowska
  • Anna Chrostowska
  • Anna Chrostowska
  • Anna Chrostowska
  • Anna Chrostowska
  • Anna Chrostowska
  • Anna Chrostowska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1978
Wzrost 172 cm
Waga 68 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów blond
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Gra na flecie
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na gitarze
Prawo jazdy B
Szermierka
Pływanie
Żeglarstwo
Siatkówka
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
włoski
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2001 - Akademia Teatralna w Warszawie

Filmografia:

2009 - 1226 w PLEBANIA (ekspedientka),
2008 - 9 w 39 I PÓŁ (pielęgniarka),
2007 - TRZY PO TRZY. NUMERY Z KWATERY (Główna rola),
2007 - 879,881 w PLEBANIA Obsada aktorska (ekspedientka),
2007 - 485,486,490,491,499,500,503,508 w M JAK MIŁOŚĆ (sekretarka Petera),
2006 - 457-459,463 w M JAK MIŁOŚĆ (sekretarka Petera),
2006 - 60 w EGZAMIN Z ŻYCIA Obsada aktorska,
2004 - 29 w PENSJONAT POD RÓŻĄ (Basia, żona Krystiana),
2004 - 11 w KRYMINALNI (kasjerka w sklepie),
2003-2009 - NA WSPÓLNEJ (policjantka),
2003 - 153 w M JAK MIŁOŚĆ (wychowanica Domu Dziecka w Józefowie),
1997-2009 - KLAN (2 role: Katarzyna, sekretarka prezesa firmy kurierskiej Polkur (sezon 2001/2002); sąsiadka Magdaleny Ławeckiej, ciotki Anny, córki Wiesi Rychter i Dariusza Kurzawskiego (sezon 2008/2009))