Katarzyna Cygler

>> wróć do listy osób
 
  • Katarzyna Cygler
  • Katarzyna Cygler
  • Katarzyna Cygler
  • Katarzyna Cygler
  • Katarzyna Cygler
  • Katarzyna Cygler
  • Katarzyna Cygler
  • Katarzyna Cygler

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1979
Wzrost 170 cm
Waga 62 kg
Kolor włosów rudy
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Umiejętności Śpiew
Prawo jazdy B
Jazda konna
Szermierka
Pływanie
Siatkówka
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
francuski
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

PWST Wrocław

Filmografia:

2008 - 101 w EGZAMIN Z ŻYCIA (Studentka)
2007 - 37 w BIURO KRYMINALNE (Obsada aktorska)
2005 - YOUR NAME IS JUSTINE (Ola - przyjaciółka Marioli)
2000 - OGNIEM I MIECZEM (serial tv - Ewolucje kaskaderskie)
1999 - OGNIEM I MIECZEM (Ewolucje kaskaderskie)

Spektakle:

2007 - KOLEŻANKI (Paulina), reż.: G.Chrapkiewicz
2006 - DON JUAN (Aminta), reż.: B.Baranowska, A.Pangallo
2006 - POCAŁUNKI ŚWIATA, reż.: M.Potocka