Anna Bojara

>> wróć do listy osób
 
  • Anna Bojara
  • Anna Bojara
  • Anna Bojara
  • Anna Bojara

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1981
Wzrost 170 cm
Waga 58 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Gra na flecie
Gra na innych instrumentach
Prawo jazdy B
Pływanie
Rower
Siatkówka
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
Taniec Nowoczesny
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Tworzy również z:
Piła i Harfa

Resume Wykształcenie:

Szkoła Państwa Machulskich

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2010 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Pielęgniarka)
2010 - serial M JAK MIŁOŚĆ (rola: Recepcjonistka), reż.: Jarosław Sypniewski
2009 - 132 w NIANIA (fryzjerka),
2007 - 8, 10 w DETERMINATOR (zakonnica),
2006-2007 - POGODA NA PIĄTEK (seria I),
2006 - 245 w NA DOBRE I NA ZŁE (recepcjonistka w klinice profesor Hartman),
2006-2007 - KOPCIUSZEK (kandydatka do pracy),
2006 - JOB CZYLI OSTATNIA SZARA KOMÓRKA (dziewczyna z ulotkami),
2005 - 242 w NA DOBRE I NA ZŁE (recepcjonistka w klinice profesor Hartman),
2003 - 176 w M JAK MIŁOŚĆ (studentka psychologii),
2002 - SUPERPRODUKCJA (sekretarka planu filmu Latarnik czyli miłość przez K.O.),

Spektakle:

2012 - ZNAK KAINA (Gra na pile)/Ośrodek Praktyk Teatralnych Gardzienice
2012 - CLOWNS IN THE CLOSET (Gra na pile)/Projekt teatralno - muzyczny, zrealizowany w Anglii
2009 - KLOCKI (rola: Ona), reż.: P.Pawlicki
2008 - OEPERTKA (rola: Albertynka), reż.: M.Mokrowiecki/Teatr Dramatyczny im. Jerzego Szaniawskiego w Płocku
2008 - OBYWATEL M (rola: Halinka), reż.: M.Kowalewski/Teatr Dramatyczny im. Jerzego Szaniawskiego w Płocku
2008 - CZERWONY KAPTUREK (rola:Czerwony Kapturek), reż.: S.Szaciłowski/Teatr Dramatyczny im. Jerzego Szaniawskiego w Płocku
2005 - słuchowisko radiowe DRZAZGA (rola: Córka), reż.: H.Rozen/Teatr Polskiego Radia
2005 - słuchowisko radiowe PARAGRAF 22 (rola: Lucjana), reż.: H.Rozen/Teatr Polskiego Radia
2003 - ŚLUBY PANIEŃSKIE (rola: Klara), reż.: H.Rozen/Teatr Dramatyczny im. Aleksandra Sewrska w Elblągu

Inne:

Dubbing:

2012 - MONSTER HIGH SCHOOL - polski dubbing (rola: Draculora)
2004 - gra komputerowa THORGAL
2004 - gra komputerowa PAIN KILLER
2002 - Współpraca ze studiami dubbingowymi: Start, Eurocom, Postmeridian, MasterFilm
2002 - reżyser nagrań ścieżek dźwiękowych do gier komputerowych/Cenega Poland Sp. z o.o.

2002 - Prowadzenie zajęć teatralnych z dziećmi i młodzieżą

2001 - Performance Art. - reżyseria i działania w przestrzeni