Stanisław Pąk

>> wróć do listy osób
 
  • Stanisław Pąk
  • Stanisław Pąk
  • Stanisław Pąk
  • Stanisław Pąk
  • Stanisław Pąk
  • Stanisław Pąk
  • Stanisław Pąk
  • Stanisław Pąk

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1956
Wzrost 170 cm
Waga 67 kg
Kolor włosów blond
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Agent aktorski Ewa Rączy
e.raczy@skene.pl
+48 602 785 261
Umiejętności Śpiew
Gra na gitarze
Prawo Jazdy A
Prawo jazdy B
Sztuki walki
Szermierka
Pływanie
Rower
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
rosyjski
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1979 - Dyplom Państwowej Wyższej Szkoły Teatralnej w Warszawie

Filmografia:

2018 - odc. 1364 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz)
2016 - odc. 1215 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz)
2016 - PITBULL. NOWE PORZĄDKI (rola: Pracownik knajpki)
2016 - odc. 19 w serialu STRAŻACY (rola: Pijaczek)
2015 - odc. 1170 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz)
2014 - odc. 55 w serialu PRAWO AGATY (rola: Taksówkarz)
2014 - SŁUŻBY SPECJALNE (rola: Chory w Centrum Onkologii)
2014 - odc. 4 w serialu SŁUŻBY SPECJALNE (rola: Chory w Centrum Onkologii)
2013 - odc. 1038 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz)
2013 - odc. 86, 88 w serialu RANCZO (rola: Chłop)
2012 - odc. 107 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Bogdan Fabisiak), reż.: A. Kostenko, W. Nowak
2012 - odc. 67, 76 w serialu RANCZO (rola: Bezrobotny)
2011 - odc. 855 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz)
2011 - odc. 82 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Właściciel osła)
2011 - odc. 1732, 1802, 1809, 1823 w serialu PLEBANIA (rola: Poldek Nowacki)
2011 - odc. 64 w serialu RANCZO (rola: Mężczyzna)
2011 - odc. 10 w serialu UNIA SERC (rola: Beneficjent Lus - Ar)
2010 - odc. 3 w serialu LUDZIE CHUDEGO (rola: Klient baru)
2010 - odc. 771, 789 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz)
2010 - odc. 1440, 1485, 1488, 1489, 1490, 1491, 1492, 1535, 1576, 1592, 1593, 1598, 1609 w serialu PLEBANIA (rola: Poldek Nowacki)
2009 - AFONIA I PSZCZOŁY (Obsada aktorska)
2009 - odc. 676, 709 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz)
2009 - odc. 16 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Złodziej)
2009 - odc. 1213, 1214, 1221, 1242, 1243, 1246, 1256, 1265, 1266, 1267, 1268, 1276, 1277, 1280, 1281, 1283, 1290, 1291, 1292, 1295, 1296, 1306, 1316, 1322, 1324, 1325, 1326, 1329, 1330, 1331, 1333, 1338, 1339, 1340, 1343, 1344, 1345, 1347, 1350, 1351, 1352, 1353, 1358, 1364, 1366, 1379, 1380, 1382, 1384, 1390, 1392, 1416, 1423 w serialu PLEBANIA (rola: Poldek Nowacki)
2009 - odc. 8 w serialu PRZEZNACZENIE (rola: Edwin)
2009 - odc. 49, 52 w serialu RANCZO (rola: Mieszkaniec Wilkowyj)
2009 - odc. 1213,1214,1221,1242,1243,1246,1256,1265-1268,1276,1277, 1280,1281,1283,1290-1292,1295,1296,1306,1316,1322,1324,1325 w serialu PLEBANIA (rola: Poldek Nowacki)
2009 - TYLKO MIŁOŚĆ (rola: Bezdomny z Dworca PKP z którym rozmawiała Dorota Sztern)
2009 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Robotnik Wiesiek (lub Waldek) Banaś)
2009 - serial SAMO ŻYCIE (rola: Kierowca w redakcji gazety Samo Życie)
2008 - odc. 30 w serialu RANCZO (rola: Robotnik Czesiek)
2008 - odc. 990, 995, 998, 1007, 1010, 1011, 1016, 1017, 1020, 1022-1025, 1043, 1044, 1051-1053, 1055-1060, 1062, 1063, 1065-1077, 1082, 1089, 1094, 1104, 1110, 1114, 1126-1129, 1131, 1132, 1141-1143, 1146, 1157-1160, 1162, 1163, 1181, 1183, 1188, 1191, 1196/1197, 1202 w serialu PLEBANIA (rola: Poldek Nowacki)
2008 - odc. 627 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz)
2007 - WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE (rola: Aspirant policji)
2007 - RANCZO WILKOWYJE (Obsada aktorska)
2007 - odc. 23 w serialu RANCZO (rola: Mężczyzna na wykładzie)
2007 - odc. 834, 853, 862, 871, 892, 896, 898, 900, 901, 911, 913, 914, 928, 931, 944, 951, 953, 982 w serialu PLEBANIA (rola: Poldek Nowacki)
2007 - odc. 484, 535, 543 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz)
2007 - odc. 1 w serialu HALO, HANS! CZYLI NIE ZE MNĄ TE NUMERY! (rola: Fredek, uczestnik castingu na sobowtóra Hansa Klossa)
2007 - odc. 89, 90 w serialu DWIE STRONY MEDALU (rola: Menel)
2007 - BRACISZEK (rola: Włóczęga)
2007 - POGODA NA PIĄTEK (Obsada aktorska)
2006 - odc. 675, 676, 714, 729 w serialu PLEBANIA (rola: Poldek Nowacki)
2006 - odc. 407 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz)
2006 - odc. 1, 22 w serialu DWIE STRONY MEDALU (rola: Złomiarz)
2005 - odc. 504, 510, 551, 567, 578, 623, 624 w serialu PLEBANIA (Poldek Nowacki)
2005 - odc. 58 w serialu PENSJONAT POD RÓŻĄ (rola: Marian)
2005 - odc. 362 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz)
2005 - odc. 37 w serialu KRYMINALNI (rola: Jan Morawski Mały)
2005 - odc. 20, 24 w serialu EGZAMIN Z ŻYCIA (rola: Staszek, kolega Jerzego)
2005 - odc. 3 w serialu DZIKI 2. POJEDYNEK (rola: Kierowca)
2005 - DEFEKT (rola: Strażnik w stacji radiowej)
2004 - odc. 380, 386, 390, 444, 457, 460, 461, 472, 482, 486/487 w serialu PLEBANIA (Poldek Nowacki)
2004 - odc. 2 w serialu KRYMINALNI (rola: Malarz remontujący mieszkanie Gancarza)
2003 - odc. 266, 269, 271, 294, 314, 319, 321, 325, 326 w serialu PLEBANIA (Poldek Nowacki)
2003 - odc. 145, 164, 167 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz)
2002 - odc.147, 156, 163/164, 220, 236, 237 w serialu PLEBANIA (rola: Poldek Nowacki)
2002 - odc. 65, 97, 104 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Listonosz; Grzybiarz; Mieszkaniec Grabiny)
2000 - odc. 7, 8 w serialu TWARZE I MASKI (rola: Rekwizytor)
2000 - odc. 16, 17, 32, 34, 36 w serialu PLEBANIA (rola: Nowacki, pijaczek w barze)
2000 - odc. 25 w serialu DOM (Obsada aktorska)
2000 - odc. 32 w serialu 13 POSTERUNEK (Obsada aktorska)
1997 - odc. 18 w serialu DOM (rola: Strażnik w FSO)
1991 - PANNY I WDOWY (rola: Służący w Lechicach)
1989 - STAN STRACHU (SB-ek wyprowadzający Witka ze studia telewizyjnego)
1987 - odc. 20 w serialu 07 ZGŁOŚ SIĘ (rola: Waldemar Kociński Coca Cola)
1986 - odc. 5 w serialu ZMIENNICY (rola: Kierowca ciężarówki z 8 tonowym ciężarem)
1986 - KURS NA LEWO (rola: Robotnik w PGRze)
1985 - STRZAŁY O ŚWICIE w TEMIDA (rola: Urzędnik w karetce więziennej)
1985 - DŁUŻNICY ŚMIERCI (rola: Ziutek, pomocnik maszynisty),
1983 - odc. 1 w serialu SZALEŃSTWA PANNY EWY (rola: Wodzirej na zabawie szkolnej)
1983 - NA STRAŻY SWEJ STAĆ BĘDĘ (Obsada aktorska)
1983 - KATASTROFA W GIBRALTARZE (rola: Radiotelegrafista w sztabie głównym we wrześniu 1939)
1983 - HARACZ SZAREGO DNIA (rola: Kuba)
1983 - odc. 4 w serialu ALTERNATYWY 4 (rola: Hydraulik szukający przecieku u Dąb - Rozwadowskiego)
1982 - odc. 2 w serialu ŻYCIE KAMILA KURANTA (rola: Syn stróża Hilarego)
1982 - KRZYK (Obsada aktorska)
1982 - KARATE PO POLSKU (rola: Szwagier)
1982 - odc. 9 w serialu DOM (Obsada aktorska)
1981 - odc. 13 w serialu NAJDŁUŻSZA WOJNA NOWOCZESNEJ EUROPY (Obsada aktorska)
1981 - odc. 11 w serialu 07 ZGŁOŚ SIĘ (rola: Wózkarz Waldemar Banaszek)
1980 - MIŚ (rola: Członek brygady młodzieżowej na zebraniu ekipy filmu Ostatnia paróweczka hrabiego Barry Kenta wspominający o musztardzie)
1980 - odc. 2 w serialu DOM (rola: Kandydat na studia teologiczne)
1979 - odc. 2 w serialu PRZYJACIELE (Obsada aktorska)