Anna Kózka

>> wróć do listy osób
 
  • Anna Kózka
  • Anna Kózka
  • Anna Kózka
  • Anna Kózka
  • Anna Kózka
  • Anna Kózka
  • Anna Kózka
  • Anna Kózka
  • Anna Kózka
  • Anna Kózka

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1980
Wzrost 160 cm
Waga 52 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Umiejętności Pantomima
Pływanie
Szermierka
Śpiew
Języki obce niemiecki
angielski brit.
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

PWST Wrocław

Filmografia:

2009 - 1058-1060,1066,1067 w ZŁOTOPOLSCY (Ania - koleżanka Kasi)
2009 - ŚWINKI (Kaśka)
2009 - 686 w M JAK MIŁOŚĆ (pielęgniarka)
2009 - 334, 336 w BARWY SZCZĘŚCIA (pielęgniarka)
2008 - STRACONY CZAS (Ewa)
2008 - 94, 97 w BARWY SZCZĘŚCIA (pielęgniarka)
2007 - 494 w M JAK MIŁOŚĆ (pielęgniarka Kasia)
2007 - 82 w FALA ZBRODNI (Obsada aktorska)
2007 - 17 w BIURO KRYMINALNE (Obsada aktorska)
2004-2009 - PIERWSZA MIŁOŚĆ (kelnerka w pizzerii)
1997-2009 - KLAN (Joanna, ekspedientka w sklepie, w którym pracę podjęła Kinga Kuczyńska)

Spektakle:

2010 - GĄSKA (Nonna), reż.: G.Chrapkiewicz
2008 - ZAZDROŚĆ (Irys), reż.: M.Powalisz
2008 - ELEMENTARZ DLA MIESZKAŃCÓW MIASTA (Obsada aktorska), reż.: W.Kaczkowski
2007 - SZ JAK SZARIK, reż.: J.Sołtysiak
2006 - DON JUAN (Tisbea), reż.: B.Baranowska, A.Pangallo
2006 - IWONA, KSIĘŻNICZKA BURGUNDA (Dama Dworu)
reż.: E.Paszke-Lowitzsch