Małgorzata Bereza

>> wróć do listy osób
 
  • Małgorzata  Bereza
  • Małgorzata  Bereza
  • Małgorzata  Bereza
  • Małgorzata  Bereza

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1995
Wzrost 158 cm
Waga 45 kg
Sylwetka drobna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży XS
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Akrobatyka
Gimnastyka
Aerobik
Rower
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
Taniec Hip-hop
Towarzyski
Ludowy
Podstawy
Jazz
Show dance
Latino
Balet
Modern jazz
Musical
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Filmografia - seriale:

2012 - Serial LEKARZE (Obsada aktorska) / Premiera 09/2012, reż.: Filip Zylber
2012 - odc. 763 w BARWY SZCZĘŚCIA (rola: fanka)
2012 - odc. 12 w REGUŁY GRY (Jagoda), reż.: Bartek Ignaciuk
2011 - Serial CZAS HONORU (Obsada aktorska)
2008 - odc. 75, 82 w FACECI DO WZIĘCIA (Obsada aktorska), reż.: Adek Drabiński
2007 - odc. 38 w FACECI DO WZIĘCIA (Obsada aktorska), reż.: Adek Drabiński
2006 - DYLEMATU 5 /kontynuacja serialu `Alternatywy 4` (rola: Patrycja - wnuczka Balcerków), reż.: Grzegorz Warchoł
2002 - odc. 204-207 w PLEBANIA (rola: Jasia - siostra Pawła Barczyka), reż.: Jerzy Łukaszewicz, Jerzy Sztwiertnia
2002 - odc. 2 `Telefon do Boga` w AS (rola: Inka - córka Orkisza)
2001/2002 - MARZENIA DO SPEŁNIENIA (rola: Małgosia Pałucka - siostra Makara), reż.: M.Łazarkiewicz
2001 - odc. 5-7 w MARSZAŁEK PIŁSUDSKI (rola: Wanda - córka Piłsudskiego), reż.: A.Trzos-Rastawiecki
2000 - Serial SUKCES (Obsada aktorska), reż.: A.Kostenko

Filmografia - filmy fabularne:

2008 - ZERO (Obsada aktorska), reż.: Paweł Borowski
2002 - DZIEŃ ŚWIRA (rola: córka policjantki), reż.: Marek Koterski

Teatr TV:

2001 - ŁZY (Obsada aktorska), reż.: F.Zylber
2002 - BAR ŚWIAT (Obsada aktorska), reż.: I.Cywińska

Doświadczenie teatralne:

W latach 2003 - 2010 - aktorka Teatru Rozmaitości ze Spektaklem DYBUK (rola: Gitel), reż.: K.Warlikowski; wystawiany był w następujących krajach: Polska, Szwajcaria, Argentyna, Niemcy, Austria, Izrael, Francja, Stany Zjednoczone, Hiszpania, Holandia, Wielka Brytania, Rumunia

Reklamy telewizyjne:

DANONE `Ogłoszenie`
DANONE `Zboża`
ERA GSM `Tak tak`
ŚWIAT KSIĄŻKI
IKEA `Kanapa`
IKEA `Święta`
IKEA `Szafa`
IKEA `Dzieci`
BANK ŚLĄSKI `Konto z lwem`
MINI MAX `Maluch`
IKEA `Włamywacz`
STAR FOODS `Rockersi`
Materiały dokumentalno-wyborcze PSL
TP S.A. `Rodzina`
WAFELKI FAMILIJNE `Kino familijne`
Reklama społeczna
WROCŁAW EXPO 2010
KUBUŚ `Zamek`
TERAZ POLSKA

Reklamy radiowe:

Hipermarket GEANT `List`
TERAZ POLSKA

Postsynchrony:

Reklama TV - Serki Kiri
Reklama TV - Płatki Nestle
Reklama TV - Chciałbym być

Inne projekty:

Program katolicki `Ziarno` (udział w programie)
Liczne etiudy filmowe szkolne i studenckie
Udział w trzech filmach edukacyjnych
`Zwyczajni - niezwyczajni` (udział w filmie stanowiącym rekonstrukcję prawdziwych wydarzeń)
Pozowanie do sesji zdjęciowej dla TP S.A.
Pozowanie do sesji zdjęciowej dla hipermarketu TESCO