Wioletta Arlak

>> wróć do listy osób
 
  • Wioletta Arlak
  • Wioletta Arlak
  • Wioletta Arlak
  • Wioletta Arlak
  • Wioletta Arlak

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1968
Wzrost 162 cm
Waga 62 kg
Sylwetka pulchna
Kolor włosów blond
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Umiejętności Śpiew
Gra na gitarze
Prawo jazdy B
Jazda konna
Rolki
Tenis ziemny
Taniec Klasyczny
Step
Jazz
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1996 - Egzamin eksternistyczny

Filmografia:

2014 - ANTYTERAPIA (rola: Megasucz)

2014 - OBYWATEL (rola Kazia)

2012 - DZIEŃ KOBIET (rola: kierowniczka sklepu)

2012 - odc. 56 w serialu HOTEL 52 (rola: Amelia Halicka)

2012 - odc. 44 w serialu JA TO MAM SZCZĘŚCIE! (rola: Elwira, kuzynka Tadeusza)

2012 - KOMISARZ BLOND I OKO SPRAWIEDLIWOŚCI (rola: archiwistka Beata)

2011 - serial LINIA ŻYCIA (rola: Sandra Wichura)

2011 - WARSAW DARK (rola: żona Grottgera)

2011 - WOJNA ŻEŃSKO MĘSKA (6 ról: redaktorka naczelna `Bardzo Eleganckiego Magazynu dla Pań`, sprzedawczyni w empiku, kioskarka Monika Lang, charakteryzatorka, wizażystka, specjalistka...)

2010 - NON SONO PRONTO (obsada aktorska)

2010 - odc. 1121 w serialu ZŁOTOPOLSCY (rola: Elwira Kwaśniewska, matka Andżeliki)

2009 - serial TANCERZE (rola: Jowita Kuś-Cassati)

2009 - CIEMNEGO POKOJU NIE TRZEBA SIĘ BAĆ (rola: pani Bułeczka, nauczycielka `Łaty`)

2009 - odc. 3 w serialu GRZESZNI I BOGACI (rola: mecenas Aleks Lojer)

2009 - HUŚTAWKA (rola: kobieta w gabinecie Michała)

2009 - odc. 5 w serialu NAZNACZONY (rola: sekretarka na uczelni)

2009 - odc. 134 w serialu NIANIA (rola: pielęgniarka)

2009 - 1044,1046,1047,1050,1053 w ZŁOTOPOLSCY (Elwira Kwaśniewska, matka Andżeliki)

2009 - ZAMIANA (rola: Sylwia)

2009 / 2016 - odc. 15, 16, 18, 22, 24-26 27-31,33, 40, 41, 43 53, 54, 55, 56, 57, 59, 62, 36, 64, 65, 66, 67, 68, 70, 71, 72, 73, 75, 76, 78, 79, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104,105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 117, 119, 120, 121, 123, 124, 125, 126, 129, 130 w serialu RANCZO (Halina Kozioł, żona wójta)

2009 - KOMISARZ BLOND I WSZYSTKO JASNE (obsada aktorska)

2009 - KOCHAJ I TAŃCZ (rola: ekspedientka)

2008 - odc. 335-336 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (Żaneta Czop)

2008 - MAŁA WIELKA MIŁOŚĆ (sprzedawczyni z secondhandu)

2008 / 2017 odc. 588 ,590 ,674 , 676 , 700, 753, 759, 797, 815 826, 827, 829, 837, 855, 856, 858, 860, 862, 865, 880, 889, 895, 915, 930, 933, 935, 971, 980, 981, 983, 985, 989, 993, 995, 1008, 1011, 1012, 1013, 1014, 1018 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Kwaśniakowa)

2008 - 6,8,9 w 39 I PÓŁ (instruktorka)

2008 - 13 w 39 I PÓŁ (instruktorka tańca hinduskiego)
2007 - WARSAW DARK (żona Grottgera)

2007 - TAJEMNICA TWIERDZY SZYFRÓW (Ewelina Robak)

2007 - REZERWAT (kioskarka Krysia)

2007 - 66,73 w NIANIA (pielęgniarka)

2007 - 1 w MAMUŚKI (Malinowska)

2007 - 530,533,535,551,558 w M JAK MIŁOŚĆ (Kwaśniakowa)

2007 - odc. 74 w serialu KRYMINALNI (Teresa Miarkowicz)

2007 - 13 w KRÓLOWIE ŚRÓDMIEŚCIA (pracownica lotniska)

2007 - 16-21,23, 24,25,28,30,37,40 w HELA W OPAŁACH (Lidka Dzięcioł, starsza siostra Heli)

2007 - 11 w HALO, HANS! CZYLI NIE ZE MNĄ TE NUMERY! (siostra przełożona)

2007 - 14 w GLINA (Jolanta Cisek, sąsiadka Lenarta)

2006 - TRÓJKA DO WZIĘCIA (pani Krzywkowska)

2006 - 1-4, 6-9,11-13 w RANCZO (Halina Kozioł, żona wójta)

2006 - 36 w NIANIA (siostra przełożona)

2006 - 262 w NA DOBRE I NA ZŁE (Żaneta Czop)

2006 - 18 w MAGDA M. (Barbara Stasiak, była żona zmarłego Tadeusza Dzianickiego)

2006 - 428 w M JAK MIŁOŚĆ (mieszkanka Lipnicy)

2006 - JA WAM POKAŻĘ! (kobieta w kawiarni; aktorka w rzeczywistości nie pojawia się w ostatecznej wersji filmu, można ją zobaczyć w materiałach niewykorzystanych w wydaniu DVD)

2006 - 8,12,14,15 w HELA W OPAŁACH (Lidka Dzięcioł, starsza siostra Heli)

2006 - DUBLERZY (prostytutka)

2005 - odc.6 w serialu WIEDŹMY (klientka sklepu Marioli)

2005 - 511 w PLEBANIA (pacjentka doktora Blumentala)

2005 - 74-75 w PENSJONAT POD RÓŻĄ (Helena)

2005 - PARĘ OSÓB, MAŁY CZAS (Teresa)

2005 - 9 w NIANIA (siostra Anna)

2005 - 11 w KLINIKA SAMOTNYCH SERC (Wanda Kot, żona Bolesława, właściciela sklepu spożywczego, w którym pracuje Teresa Budek)

2005 - 15 w EGZAMIN Z ŻYCIA (klientka w supermarkecie)

2005 - 7 w DZIKI 2. POJEDYNEK (żona listonosza)

2005 - 33 w BULIONERZY (bulionerka Matyskowa)

2004 - 4w STACYJKA (uczestniczka pogrzebu Wacława Więcka; nie występuje w napisach)

2004 - PRĘGI (sekretarka redaktora)

2004 - 188 w LOKATORZY (Iwona Ubyś)

2004 - CAMERA CAFE (Madzia; odcinek 28_6)

2003 - ZRÓBMY SOBIE WNUKA (pacjentka Janka)

2003 - WARSZAWA (pani z pieskiem wchodząca do salonu samochodowego)

2003 - SHOW (Gruba, uczestniczka programu)

2003-2009 - NA WSPÓLNEJ (Bożena Kotecka, klientka Ewy)

2003 - 166 w NA DOBRE I NA ZŁE (Aleksandra Jarocka)

2003 - 171 w LOKATORZY (Iwona, partnerka Benty)

2003 - SERIA II w KASIA I TOMEK (dziewczyna na stacji benzynowej; tylko głos; odcinek 32)

2003 - SERIA III w KASIA I TOMEK (okulistka; odcinek 7)

2002 - 112 w ŚWIAT WEDŁUG KIEPSKICH (kobieta; w czołówce tylko imię aktorki)

2002 - 4w PRZEDWIOŚNIE (dziewka w Nawłoci)

2002 - 72, 86 w M JAK MIŁOŚĆ (sklepowa w Lipnicy)

2002 - 1 w KRÓL PRZEDMIEŚCIA (straganiara)

2002 - SERIA I w KASIA I TOMEK (kobieta jedząca czekoladę; tylko głos; odcinek 16)

2002 - JEST SPRAWA... (Basia, sekretarka wójta)

2002 - DZIEŃ ŚWIRA (matka w przedziale pociągu)

2001 - PRZEDWIOŚNIE (dziewka z Nawłoci ubijająca kapustę)

2001 - 33, 53 w M JAK MIŁOŚĆ (sklepowa w Lipnicy)

2001 - LISTY MIŁOSNE (kobieta właściciela lunaparku)

2000 - 8 w TWARZE I MASKI (suflerka)

2000 - NOC ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA w ŚWIĘTA POLSKIE (matka)

2000 - SUKCES (Ręboszowa)

2000 - SKARB SEKRETARZA (Basia, sekretarka wójta)

2000 - CZEŚĆ TERESKA (pani Jola, nauczycielka w szkole krawieckiej)

2000 - CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ (sekretarka dziekana)

1999 - TRZY SZALONE ZERA Obsada aktorska

1999 - 35 w MIODOWE LATA (Balbina)

1998 - NIC (Sąsiadeczka, sąsiadka Heli)

Spektakle:

2006 - WIECZÓR JUBILEUSZOWY Z ..., reż.: P.Szczerski

2006 - MATKA (Zofia Plejtus), reż.: P.Chołodziński

2005 - STEFCIA ĆWIEK W SZPONACH ŻYCIA (Marianna),
reż.: K.Janda

2003 - PO DESZCZU (Blondynka), reż.: J.Peszek

2001 - PANNA JULIA (Panna Julia), reż.: A.Trojanowska

2001 - DRUGIE ZABICIE PSA (Amerykanka), reż.: P.Szczerski

2001 - KACZO, BYCZO, INDYCZO (Ona), reż.: E.Żentara

2000 - WIECZÓR KAWALERSKI (Julie), reż.: P.Szczerski

2000 - MORALNOŚĆ PANI DULSKIEJ (Lokatorka), reż.: W.Hołdys

2000 - MIŁOŚĆ CI WSZYSTKO WYPACZY, reż.: W.Wolański

2000 - NIE OPUSZCZAJ MNIE, reż.: P.Szczerski

2000 - WIECZÓR Z WYZWOLENIEM (Muza), reż.: P.Szczerski

1999 - BALLADYNA (Balladyna), reż.: B.Wyszomirski

1999 - KOROWÓD (Aktorka), reż.: P.Szczerski

1999 - BECKETT (Usta), reż.: P.Szczerski

1998 - BALLADY I ROMANSE, reż.: P.Szczerski

1998 - TEN ZAPOMNIANY ROMANS (Aktorka I), reż.: E.Marcinkówna

1997 - LEKCJA W STYLU BUFFO (Muza), reż.: P.Szczerski

1997 - W MAŁYM DWORKU (Anastazja Nibek), reż.: R.Caban

1997 - KOPCIUSZEK (Anna), reż.: E.Marcinkówna

1997 - OPOWIEŚCI LASKU WIEDEŃSKIEGO (Marianna),
reż.: P.Szczerski

1996 - KIEDY KOTA NIE MA (Jennifer), reż.: E.Wałaszek

1996 - SPOTKAMY SIĘ W JEROZOLIMIE (Ester), reż.: P.Szczerski

1996 - RYBAK I JEGO DUSZA (Czarownica), reż.: B.Jędrzejczak

1996 - PRÓBY (Aktorka II), reż.: P.Szczerski

1995 - CZEGO NIE WIDAĆ (Broke Ashton, Vicki), reż.: M.Wałaszek

1995 - NIEDOPIESZCZONA, reż.: P.Szczerski

1995 - JADZIA WDOWA (Jadzia), reż.: P.B.Jędrzejczak

1995 - WESELE (Panna Młoda), reż.: P.Szczerski

1994 - PARADY WG POTOCKIEGO JANA (Zerzabella),
reż.: P.Szczerski

1994 - MIŁOŚĆ NA KRYMIE (Tatiana Jakowlewna Borodina),
reż.: P.Szczerski

1994 - MAŁY KSIĄŻĘ (Róża,Ogród Róż), reż.: P.B.Jędrzejczyk

1994 - ZEMSTA (Klara), reż.: P.Szczerski

1993 - MAŁE MAHOGONNY (Wdowa Begbick), reż.: W.Hołdys

1993 - TUTAM, reż.: P.Szczerski

1993 - KUBUŚ I JEGO PAN (Oberżystka), reż.: P.B.Jędrzejczak

1992 - TUTAM, reż.: P.Szczerski

1992 - SEANS (Anna), reż.: P.Szczerski