Ewa Bakalarska

>> wróć do listy osób
 
  • Ewa Bakalarska
  • Ewa Bakalarska
  • Ewa Bakalarska
  • Ewa Bakalarska
  • Ewa Bakalarska
  • Ewa Bakalarska
  • Ewa Bakalarska
  • Ewa Bakalarska
  • Ewa Bakalarska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1967
Wzrost 167 cm
Waga 54 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży XS
Umiejętności Jazda konna
Prawo jazdy B
Języki obce angielski brit.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1990 - PWST w Warszawie

Filmografia:

2009 - 40 w TERAZ ALBO NIGDY! (klientka),
2009 - 43,44 w TERAZ ALBO NIGDY! (klientka Anny Bosz),
2009 - ŚWINKI Casting (reżyseria obsady),
2009 - SYNOWIE Reżyser II,
2009 - 2-4,7, 8-13 w DOM NAD ROZLEWISKIEM (Ada Dobrowolska, kochanka Konrada),
2008 - 29 w WYDZIAŁ ZABÓJSTW (Aldona Wąsik),
2008 - 1133 w PLEBANIA (lekarka),
2008 - NA KOCIĄ ŁAPĘ Współpraca reżyserska,
2007 - SZTUCZKI Reżyser II,
2006 - 249 w NA DOBRE I NA ZŁE (Julia Krawczyńska, żona Jarosława),
2006 - 32 w MAGDA M. (żona pacjenta),
2006 - 4, 6 w FAŁSZERZE. POWRÓT SFORY (pracownica laboratorium kryminalistycznego),
2005 - 78 w SĄSIEDZI (Elżbieta Kucharska, pasażerka samolotu z niemowlęciem),
2005 - 216 w NA DOBRE I NA ZŁE (superwizorka Huberta),
2005 - 235,237,238 w NA DOBRE I NA ZŁE (Julia Krawczyńska, żona Jarosława),
2005-2007 - CODZIENNA 2 M. 3 Reżyser II,
2004 - 168 w NA DOBRE I NA ZŁE (psycholog policyjny asystująca przy przesłuchaniu Magdy),
2004 - 188 w NA DOBRE I NA ZŁE (psycholog, supervisor Huberta Kozińskiego),
1999-2005 - LOKATORZY Współpraca reżyserska (odcinki: 189-),
1997-2009 - KLAN (Jadwiga Kazura z Łodzi, żona Edka, brata Kazimierza),
1995 - 1 w EKSTRADYCJA (Zosia, laborantka w Laboratorium Analiz Kryminologicznych),
1993 - 1,3,5,6 w JACEK (mama),
1992 - EUROPEAN NIGHT (nie występuje w czołówce),
1989 - OSTATNI DZWONEK (Ewa),
1986 - DWIE WIGILIE (studentka PWST; nie występuje w czołówce)

Spektakle:

2000 - TRZY SIOSTRY.KILKA LAT PÓŹNIEJ (Masza),
reż.: L.M.Zaikauskas
1999 - W MAŁYM DWORKU (Amelka Nibek; Aneta Wasiewicz),
reż.: L.M.Zaikauskas
1993 - UPADŁE ANIOŁY (Maria (gościnnie), reż.: M.Hackett
1992 - KARMANIOLA (Marynia), reż.: M.Sikora
1991 - WESOŁE KUMOSZKI Z WINDSORU (Panna Anna Page),
reż.: S.Nosowicz
1991 - MĄŻ OD BIEDY (Zosia), reż.: M..Pilawski
1990 - TRAZ JA, CZYLI WARIACJE NA TEMAT (Helena Wasiliewna Karmin), reż.: M.Komorowska
1990 - MOTYLE SĄ WOLNE (Jill), reż.: L.Midriak