Magdalena Beska

>> wróć do listy osób
 
  • Magdalena Beska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1967
Wzrost 168 cm
Waga 56 kg
Kolor włosów blond
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Umiejętności Jazda konna
Pantomima
Prawo jazdy B
Śpiew
Języki obce angielski brit.
Taniec Nowoczesny
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

PWST Wroclaw

Filmografia:

2004 - 1 w KRYMINALNI (sprzedawczyni),
2002-2009 - SAMO ŻYCIE (sekretarka w Kancelarii Adwokackiej mecenasa Edwarda Leńskiego),
1997-2009 - KLAN (sekretarka prezesa radia: Sport i Muzyk)

Spektakle:

2000 - MIŁOŚĆ CI WSZYSTKO WYPACZY, reż.: W. Wolański
1990 - PSIE SERCE (Panienka), reż.: I.Borys
1990 - HISTORIA DAMY KAMELIOWEJ (Jojo),
reż.: B.Czosnowska Bogsława
1990 - HISTORIA DAMY KAMELIOWEJ (Jojo), reż.: B.Czosnowska
1990 - ŻYCIE JEST SNEM (Dama), reż.: B.Ciosek