Aleksandra Radwańska

>> wróć do listy osób
 
  • Aleksandra Radwańska
  • Aleksandra Radwańska
  • Aleksandra Radwańska
  • Aleksandra Radwańska
  • Aleksandra Radwańska
  • Aleksandra Radwańska
  • Aleksandra Radwańska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1991
Wzrost 160 cm
Waga 50 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu szare
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Adrian Stanisławski
adrian@skene.pl
+48 600 949 373
Umiejętności Jazda konna
Akrobatyka
Pływanie
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
Taniec Podstawy
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2011 - 2013 - Serial PRZEPIS NA ŻYCIE (rola: Mania Zawadzka - córka Anny i Andrzeja)
2012 - BABY BLUES (rola: Asystent castingu)
2011 - SALA SAMOBÓJCÓW (rola: dziewczyna - koleżanka Dominika z klasy), reż.: J.Komasa
2010 - odc. 12 w serialu CHICHOT LOSU (rola: Ania)
2010 - odc. 42 w serialu OJCIEC MATEUSZ (Obsada aktorska)
2010 - CHRZEST (rola: Agata)
2007 - odc. 37, 39, 42, 60-63, 67-70, 82, 92-97, 99, 103, 105, 114 w serialu DWIE STRONY MEDALU (rola: Katarzyna Żelazek - córka burmistrza)
2006 - odc. 33 w serialu DWIE STRONY MEDALU (rola: Katarzyna Żelazek - córka burmistrza)
2003 - CIAŁO (rola: Ola)

Krótki metraż, dokument, animacja:

2009 - SIEMIANY (rola: Agnieszka)

Dubbing:

2006 - NA PSA UROK (rola: Tracey)
2003 - MÓJ BRAT NIEDŹWIEDŹ (rola: Miś Koda)

Sesje:

2009 - Reklama 36i6