Anna Bonna

>> wróć do listy osób
 
  • Anna Bonna
  • Anna Bonna
  • Anna Bonna
  • Anna Bonna

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1972
Wzrost 170 cm
Waga 56 kg
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Pływanie
Prawo jazdy B
Rower
Siatkówka
Śpiew
Tenis ziemny
Języki obce rosyjski
angielski brit.
Taniec Klasyczny
Nowoczesny
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Ważniejsze daty:

1991. 11. 09 - Debiut teatralny (w potrójnej roli mieszczanki, wiewiórki i tancerki w Pinokio wg Carla Collodiego w reż.: J.Medweckiego na scenie Teatru im. Stefana Jaracza w Olsztynie)
1995 - Studio Aktorskie w Olsztynie

Filmografia:

2008 - 1153,1155 w PLEBANIA (Samanta),
2008 - 1154,1156-1159 w PLEBANIA (prostytutka Samanta),
2007 - 123 w SĄSIEDZI (Marzena Tokarczyk, sąsiadka Wiśniewskich),
2006 - 11 w U FRYZJERA (klientka),
2005 - 59 w SĄSIEDZI (Marzena Tokarczyk, sąsiadka Wiśniewskich),
2005 - 546,547,549,553,611-614,616 w PLEBANIA (prostytutka Samanta),
2004 - NASZA ULICA (matka Marysi),
2004 - 237 w M JAK MIŁOŚĆ (bileterka na dworcu),
2003 - 18 w SĄSIEDZI (Marzena Tokarczyk),
2003 - 23 w SĄSIEDZI (Marzena Tokarczyk, sąsiadka Wiśniewskich),
1997-2009 - KLAN (dziennikarka Radia Styl usiłującą przeprowadzić wywiad z profesorem Vujkovicem, także klientka butiku Moniki)