Joanna Boruta

>> wróć do listy osób
 
  • Joanna Boruta
  • Joanna Boruta
  • Joanna Boruta

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1975
Wzrost 168 cm
Waga 52 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów kasztan
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Umiejętności Prawo jazdy B
Pływanie
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
francuski
Taniec Nowoczesny
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2000 - Wydział Aktorski PWST we Wrocławiu

Filmografia:

2005 - 5,7 w BOŻA PODSZEWKA. CZĘŚĆ DRUGA Obsada aktorska,
2004 - 617 w ZŁOTOPOLSCY (pielęgniarka Joasia),
2004 - 6 w STACYJKA (wnuczka)

Spektakle:

2006 - TYGRYS PIETREK (Tygrys Pietrek), reż.: K.Kobyłka
2002 - MAŁY KSIĄŻĘ (Róża; Żmija), reż.: J.Skotnicki
2001 - SYTUACJE RODZINNE (Milena), reż.: W.Górski
2001 - REWIZOR (Ślusarzowa), reż.: A.Walden
2000 - BÓG (Kobieta), reż.: Z.Wilkoński
2000 - PRZYGODY TOMKA SAWYERA (Becky Thatcher),
reż.: J.Szurmiej