Maciej Cempura

>> wróć do listy osób
 
  • Maciej Cempura
  • Maciej Cempura
  • Maciej Cempura
  • Maciej Cempura
  • Maciej Cempura
  • Maciej Cempura
  • Maciej Cempura
  • Maciej Cempura
  • Maciej Cempura
  • Maciej Cempura
  • Maciej Cempura
  • Maciej Cempura

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1996
Wzrost 180 cm
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2016 - Akademia Tetaralna w Warszawie Wydział Sztuki Lalkarskiej w Białymstoku

Filmografia:
2018- UŁASKAWIENIE reż Jan Jakub Kolski (rola: Brat Pomocnik)
2014- OBIETNICA reż Anna Kazejak (rola Seba)

Seriale:

2014- PRAWO AGATY (rola: Marcin)
2013- LEKARZE (obsada aktorska)
2011 - odc. 64 w RANCZO (rola: Szymek Solejuk)
2009 - JANOSIK. PRAWDZIWA HISTORIA (Obsada aktorska)
2009 - Serial JANOSIK. PRAWDZIWA HISTORIA (Obsada aktorska)
2009 - odc. 41 w RANCZO (rola: Szymek Solejuk)
2008 - odc. 30 w RANCZO (rola: Szymek Solejuk)
2007 - odc. 1-5, 9-12 w ODWRÓCENI (rola: Piotrek Sikora `Pietruszka` - syn Joanny i Pawła)
2007 - odc. 16 w RANCZO (rola: Szymek Solejuk)
2006 - odc. 4-6, 8, 9, 11, 13 w RANCZO (rola: Szymek Solejuk)
2002 - odc. 119 w NA DOBRE I NA ZŁE (rola: syn sanitariusza Marcina)