Izabela Brejtkop - Frączek

>> wróć do listy osób
 
  • Izabela Brejtkop - Frączek
  • Izabela Brejtkop - Frączek
  • Izabela Brejtkop - Frączek
  • Izabela Brejtkop - Frączek
  • Izabela Brejtkop - Frączek

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1970
Wzrost 170 cm
Waga 70 kg
Sylwetka masywna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Koszykówka
Pływanie
Prawo jazdy B
Śpiew
Języki obce rosyjski
angielski brit.
Taniec Ludowy
Nowoczesny
Podstawy
Towarzyski
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Studio aktorskie AS,
ZASP - egzamin eksternistyczny

Filmografia:

2009 - ENEN (Obsada aktorska)
2004 - odc. 28 w FALA ZBRODNI (Obsada aktorska)

Spektakle:

1992 - THE FANTASTICKS reż.: W.Kępczynski
1993 - NOCLEG W APENINACH (Podróżna), reż.: J.Skotnicki
1993 - WAKACJE SMOKA BONAWENTURY reż.: A.Choińska
1994 - ZAGRAJ TO JESZCZE RAZ (Dziewczyna), reż.: A.Hanuszkiewicz
1994 - ANIA Z ZIELONEGO WZGÓRZA (Pani Spencer), reż.: W.Kępczyński
1994 - KRZESIWO reż.: B.Łoboda
1995 - POCZEKAMY, ZOBACZYMY (Policjantka), reż.: A.Choińska
1996 - KOPCIUSZEK (Dama), reż.: W.Kępczyński
1997 - TANCERZ MECENASA KRAYKOWSKIEGO reż.: K.Warlikowski
1998 - KUBUSIOWE BAJANIE (Prosiaczek), reż.: A.Sadowski
1998 - HENRYK ŚW. ALBO KTO NASTĘPNY reż.: J.Sut
1999 - OD CZASU DO CZASU (Phoebe-Poopay), reż.: J.Sut
1999 - BURZA W TEATRZE GOGO (Lalka), reż.: Z.Wojdan
1999 - TRZY MAŁE ŚWINKI (Świnka 2), reż.: A.Sadowski
2000 - PANI PREZESOWA (Gobette), reż.: Z.Wojdan
2000 - NOWE SZATY KRÓLA (Modnisia), reż.: A.Choińska
2001 - SZKOŁA MĘŻÓW (Leonora), reż.: J.Bratkowski
2001 - MORALNOŚĆ PANI DULSKIEJ (Hanka), reż.: P.Szczerski
2001 - ROMEO I JULIA (Pani Montecchi), reż.: A.Sroka
2002 - LEKCJA (Służąca), reż.: S.Baginjan
2002 - DYREKTOR TEATRU MARIONETEK (Dama z portretu), reż.: W.Hołdys
2002 - STARSZA PANI PRYCHA (Elza), reż.: B.Kokotek
2002 - PUNKIET (Matka), reż.: I.Janiszewski
2002 - TRANS-ATLANTYK (Czesława; Ciumkała; Porucznik), reż.: K.Galos
2003 - ŚLUBY PANIEŃSKIE (Pani Dobrójska), reż.: B.Kokotek
2003 - KRÓLOWA ŚNIEGU (Czarodziejka Róż, Finka), reż.: P.Ziniewicz
2004 - KORDIAN CZYLI PANOPTIKUM... (Wróżka; Nieznajoma), reż.: A.Sroka
2005 - SEN CHŁOPCA, KTÓRY SIĘ ZGUBIŁ (Fikalska), reż.: A.Sroka
2006 - MUMINKI (Mama Muminka), reż.: K.Szymczyk-Majchrzak
2007 - PINOKIO (Świerszcz, Duch Świerszcza), reż.: K.Szymczyk-Majchrzak
2008 - BYŁA SOBIE PIOSENKA reż.: A.Ozga
2008 - FERDYDURKE (Młodziakowa; Ciotka Hurlecka), reż.: B.Wyszomirski
2008 - SKRZYPEK NA DACHU (Gołda), reż.: M.Korwin
2009 - AWANTURA O BASIĘ (Natalia Budziszowa), reż.: C.Domagała