Izabela Burska

>> wróć do listy osób
 
  • Izabela Burska
  • Izabela Burska
  • Izabela Burska
  • Izabela Burska
  • Izabela Burska
  • Izabela Burska
  • Izabela Burska
  • Izabela Burska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1966
Wzrost 160 cm
Waga 47 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Umiejętności Gra na pianinie/fortepianie
Jazda konna
Pływanie
Języki obce francuski
rosyjski
angielski brit.
szwedzki
Taniec Nowoczesny
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1989 - PWST Wrocław

Filmografia:

2007 - 840 w PLEBANIA (kandydatka na gosposię Tracza),
2003 - 2009 - NA WSPÓLNEJ (sekretarka Krzysztofa),
2001 - 39 w MIASTECZKO /serial tv/ (klientka w sklepie Siudymów),
2000 - 2001 - ADAM I EWA (sekretarka w Liceum Społecznym do którego uczęszcza Magda),
1987 - ZERO ŻYCIA (Obsada aktorska)

Spektakle:

KRÓLEWNA ŚNIEŻKA (Królewna Śnieżka) reż.: W.Zientarski
DAWNO TEMU W ŻYDOWSKIM MIASTECZKU (Chłopiec Szlomo), reż.: P.Vogler
KRÓL JELEŃ (Klara), reż.: L.Piskorz
MALUTKA CZAROWNICA (Malutka Czarownica), reż.: L.Wroński
PODRÓŻE PINOKIA (Gwiazda), reż.: W.Jasiński
KOPCIUSZEK (Kopciuszek), reż.: M.Sienkiewicz
ZERO ŻYCIA (Maturzystka), reż.: R.Rowiński
POWROTY (Guwernantka), reż.: A.Maj