Krzysztof Broda - Żurawski

>> wróć do listy osób
 
  • Krzysztof Broda - Żurawski
  • Krzysztof Broda - Żurawski
  • Krzysztof Broda - Żurawski
  • Krzysztof Broda - Żurawski
  • Krzysztof Broda - Żurawski
  • Krzysztof Broda - Żurawski
  • Krzysztof Broda - Żurawski
  • Krzysztof Broda - Żurawski
  • Krzysztof Broda - Żurawski

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1980
Wzrost 186 cm
Waga 74 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu mieszane
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Jazda konna
Pływanie
Nurkowanie
Rolki
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
francuski
Taniec Klasyczny
Jazz
Współczesny
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2004 - Państwowe Studium Wokalno-Aktorskie im. Danuty Baduszkowej w Gdyni

Doświadczenie zawodowe:

Od 2005 - Teatr Muzyczny CAPITOL we Wrocławiu

Filmografia:

2014 - odc. 8 w serialu NA KRAWĘDZI 2 (rola: Laborant policyjny)
2010 - odc. 1460 w PLEBANIA (Kelner)
2009 - odc. 1341 w PLEBANIA (Kelner)
2009 - M JAK MIŁOŚĆ (pacjent)
2008 - odc. 1, 3, 8, 9, 14 w DORĘCZYCIEL (Kurier)
2007 - odc. 47 w BIURO KRYMINALNE (Obsada aktorska)
2005 - odc. 42 w FALA ZBRODNI (Obsada aktorska)

Spektakle:

2011 - ROCKY HORROR SHOW (role: Eddie; Dr Scott) Och-Teatr w Warszawie
2010 - MUSICAL 21 (rola: Lenin), wystawiony z okazji obchodów 30. rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych, reż.: J.Staniek, J.J.Połoński (Huta Warszawa)
2010 - SCOOBY DOO I WIDMO PIRATÓW (Kudłaty) - polskie tournee spektaklu na licencji Warner Brothers
2007 - C-AKTIV. WIERSZE SENORA WITKACEGO, reż.: K.Imiela
2006 - ŚMIERDŹ W GÓRACH, reż.: K.Imiela, C.Studniak
2005 - SCAT, CZYLI OD PUCYBUTA DO...(Turysta z prowincji),
reż.: W.Kościelniak
2005 - MY FAIR LADY (Kieszonkowiec/Arystokrata), reż.: A.Kękuś
2000 - JESUS CHRIST SUPERSTAR, reż.: M.Korwin

Inne:

2011 - Windziarz w reklamie banku HSBC (realizacja: agencja PARTIZAN-LONDON w Londynie
2010 - Asystent w serii reklam KOMFORT
2010 - Bob w reklamie KNORR
2010 - Gangster Kłoda w reklamie PLAY - MAFIA
2009 - Asystent w reklamie HISTORIA MAJONEZU KIELECKIEGO
2009 - Chłopak na stacji w teledysku GÓRALSKIE TANGO zespołu Golec Uorkiestra
2009 - Barista w reklamie TV BIOPRAZOL - Beczka z ogórkami
2009 - Walet w reklamie TV UNIBET.COM - Poker