Ewa Lubacz

>> wróć do listy osób
 
  • Ewa  Lubacz
  • Ewa  Lubacz
  • Ewa  Lubacz
  • Ewa  Lubacz
  • Ewa  Lubacz

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1979
Wzrost 172 cm
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów blond
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Szczudlarstwo
Sztuki walki
Rower
Języki obce angielski brit.
Taniec Nowoczesny
Ludowy
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Akademia Teatralna w Warszawie - Wydział Sztuki Lalkarskiej Białystok

Doświadczenie zawodowe:

od 2006 - Teatr Lalki i Aktora KUBUŚ Kielce, stanowisko: aktor lalkarz

Filmografia:

2005 - NUMER (reporterka tv)

Spektakle:

2010 - SMAKOŁYKI CIOTKI KLOTKI (Mysz Klaudyna), reż.: M.Kamińska-Sobczyk
2009 - CÓRKA KRÓLA SMOKA (Córka Króla Smoka, Narratorka), reż.: I.Dragan
2009 - ALIBABA I 40 ROZBÓJNIKÓW (Hadżara), reż.: Dż.Zolfaqari
2009 - LALKARZ (Lalkarz), reż.: H.Mierzejewska-Mikosza
2008 - OSIEM ŚWIATEŁ CHANUKI (Nesica, Cadok, Kat, Sender Osioł, Gołębica, Estera, Żyd, Aktor, Lwiątka), reż.: I.Dragan
2007 - RODZINA ZASTĘPCZA (Pisklę-Klekot; potem Bocian),
reż.: M.Kamińska-Sobczyk
2006 - BAJKA NA DOBRĄ POGODĘ
2006 - O TYM jak Król Kiep obraził... (Błazen), reż.: M.K.Tondera