Aleksandra Chacińska

>> wróć do listy osób
 
  • Aleksandra  Chacińska
  • Aleksandra  Chacińska
  • Aleksandra  Chacińska
  • Aleksandra  Chacińska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1976
Wzrost 172 cm
Waga 64 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Prawo jazdy B
Szermierka
Pływanie
Koszykówka
Języki obce angielski brit.
niemiecki
włoski
Taniec Klasyczny
Step
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Akademia Muzyczna w Łodzi, Wydział wokalno-aktorski

Filmografia:

2010 - CHRZEST Film fabularny (chórzystka-solistka)
2000 - DIVA Etiuda szkolna (śpiew)

Spektakle:

1995 - KSIĘŻNICZKA CZARDASZA (Sylvia Varescu,gwiazda variete),
reż.: J.Woźniak
2000 - HALKA, reż.: M.Weiss-Grzesiński
2006 - CYGANERIA (Mimi), reż.: W.Zawodziński
2008 - REQUIEM, reż.: P.Esterhazy
2008 - HRABINA MARICA (Hrabina Marica), reż.: M.Mészáros
2009 - WOLNY STRZELEC (Agata), reż.: W.Zawodziński
2009 - MADAME BUTTERFLY (Madame Butterfly-Cio-Cio-San),
reż.: W.Zawodziński

Inne:

2009 - ARIA DLA SZATNIARZA Aria: CASTA DIVA - Wykonanie utworu
autorskie pokazy mody dla TV Polonia,
reklamy radiowe,
spoty reklamowe dla radia Rock Parada