Piotr Paweł Bajor

>> wróć do listy osób
 
  • Piotr Paweł Bajor
  • Piotr Paweł Bajor
  • Piotr Paweł Bajor
  • Piotr Paweł Bajor
  • Piotr Paweł Bajor
  • Piotr Paweł Bajor

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1981
Wzrost 182 cm
Waga 84 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Prawo jazdy B
Pływanie
Języki obce angielski brit.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Szkoła Aktorska Państwa Machulskich

Doświadczenie zawodowe:

2016 - Teatr Bajek `Urwis`
2013 - 2014 - Tatr Rescomica
2011 - Teatr Ochoty
2009 - Teatr Literacki

Filmografia:

2014 - odc. 1062 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Policjant)
2013 - odc. 971 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Inkasent)
2013 - odc. 984 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Mechanik)
2013 - odc. 1015 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Policjant)
2013 - odc. 1029 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Klient)
2012 - odc. 909 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Klient `Oazy`)
2012 - odc. 911 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Mężczyzna na parkingu)
2012 - odc. 933 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Mechanik)
2011 - odc. 1694 w serialu PLEBANIA (rola: Chłopak)
2009 - GALERIANKI (rola: Chłopak z hamburgerem)
2009 - odc. 360 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Policjant)
2008 - odc. 1016 w serialu PLEBANIA (rola: Kelner)
2008 - odc. 30 w serialu PITBULL (Obsada aktorska)
2008 - odc. 147 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Sierżant Makowiecki)
2008 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Strażnik miejski)
2007 - odc. 873 w serialu ZŁOTOPOLSCY (rola: Kurier)
2007 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Student)
2006 - serial KLAN (rola: Oficer dyżurny w Komendzie Stołecznej Policji)

Spektakl:

2015 - SCENT OF HER FLESH (rola: Sąsiad)
2015 - WDOWY (rola: Kelner)
2011 - POMYSŁ NA MORDERSTWO (Obsada aktorska)