Sebastian Badurek

>> wróć do listy osób
 
  • Sebastian Badurek
  • Sebastian Badurek
  • Sebastian Badurek

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1974
Wzrost 182 cm
Waga 80 kg
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu niebieskie
Rozmiar odzieży L
Umiejętności Jazda na nartach
Pływanie
Prawo jazdy B
Śpiew
Windsurfing
Języki obce rosyjski
angielski u.s.a.
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume aktor, Teatr im. Stefana Jaracza Olsztyn

Filmografia:

2009 - DAS WEISSE BAND (polski robotnik rolny),
2009 - 1325 w PLEBANIA (świadek),
2009 - 21,24 w CZAS HONORU Obsada aktorska,
2007 - 10 w HALO, HANS! CZYLI NIE ZE MNĄ TE NUMERY! (konspirator z AL),
2006 - 2 w FAŁSZERZE. POWRÓT SFORY Obsada aktorska,
2003-2009 - NA WSPÓLNEJ (kamerzysta)

Spektakle:

2009 - WESOŁE KUMOSZKI Z WINDSORU (Fenton),
reż.: S.Korniuszczenko
2008 - MISTRZ I MAŁGORZATA (Korowiow/Centurion), reż.: J.Kijowski
2008 - ROBERTO ZUCCO (Roberto Zucco), reż.: G.Castellanos
2008 - MANHATTAN MEDEA (Jazon), reż.: K.Kowalski
2008 - STARSI PANOWIE DWAJ WESPÓŁ W ZESPÓŁ (Duch/Pan Iks),
reż.: J.Wernio
2007 - KOSMETYKA WROGA, reż.: G.Gietzky
2007 - HEDDA GABLER (Eilert Løvborg), reż.: A.Bartnikowski
2006 - ŻYJ DANIELU (Daniel), reż.: B.Wyszomirski
2006 - POSKROMIENIE ZŁOŚNICY (Grumio), reż.: J.Wernio
2006 - SIOSTRY PARRY (Herszel Babuszkin), reż.: P.Szalsza
2005 - NORWAY-TODAY (August), reż.: T.Gogolewski
2005 - ŚMIERĆ KOMIWOJAŻERA (Haping), reż.: B.Wyszomirski
2004 - MIESZCZANIN SZLACHCICEM (Covielle), reż.: B.Wyszomirski
2004 - TAJEMNICZY OGRÓD (Dick Sowerby), reż.: C.Domagała
2004 - KARTOTEKA (Młody mężczyzna), reż.: J.Wernio
2003 - JAN MACIEJ KAROL WŚCIEKLICA (Kierdelion), reż.: J.Bunsch
2002 - ŚLUBY PANIEŃSKIE (Gustaw), reż.: P.Pitera
2002 - SZTUKMISTRZ Z LUBLINA (Chaim Lejb; Chasyd Anioł),
reż.: J.Szurmiej
2002 - PIAF (Louis; Paul; Angelo (Montand), reż.: J.Szurmiej
2002 - ROMANTYZM OCZYSZCZENIE (Tancerz), reż.: J.Nowara
2001 - KOCHANE PIENIĄŻKI (Bill), reż.: M.Obertyn
2001 - MAŁY KSIĄŻĘ (Latarnik; Próżny; Lokaj), reż.: C.Domagała
2001 - TARTUFFE CZYLI ŚWIĘTOSZEK(Damis), reż.: V.Kozmenko-Delinde
2000 - LETNICY-OPOWIEŚĆ (Włas), reż.: G.Castellanos, M.Grota
2000 - KRÓLOWA PIĘKNOŚCI (Ray Dooley), reż.: P.Bikont
2000 - BRAT NASZEGO BOGA, reż.: H.Rozen
1996 - CZARODZIEJ Z KRAINY OZ, reż.: D.Miłkowski
1996 - ME AND... MÓJ TEATR, reż.: J.Gruza