Marzena Kopczyńska

>> wróć do listy osób
 
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska
  • Marzena Kopczyńska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1979
Wzrost 170 cm
Waga 56 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów brunet
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Mirosława Niemczyk
mirka@skene.pl
+48 600 944 321
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Jazda konna
Akrobatyka
Szermierka
Pływanie
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
Taniec Nowoczesny
Współczesny
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2005 - Dyplom PWST im. L.Solskiego w Krakowie, Filia Wrocław, Wydział Aktorski

Filmografia:

* 2008 - TERAZ I ZAWSZE Obsada aktorska,
* 2007 - 475 w M JAK MIŁOŚĆ (aplikantka w kancelarii Leszczyńskiego),
* 2006 - SWOIMI SŁOW@MI (dziewczyna z bloga),
* 2006 - 454, 472, 473, 474 w M JAK MIŁOŚĆ (aplikantka w kancelarii Leszczyńskiego),
* 2006 - 60 w FALA ZBRODNI Obsada aktorska,
* 2005 - 8 w BIURO KRYMINALNE (Katarzyna Sulik),
* 2004-2009 - PIERWSZA MIŁOŚĆ (2004 - 2009; serial tv) (Beata, koleżanka Marysi Radosz ze studiów na Akademii Medycznej we Wrocławiu (wcześniej padało inne imię bohaterki: Klara)),
* 2003 - 4 w FALA ZBRODNI (Lena, ciężarna pracownica banku)

Spektakle:

Kostka smalcu z bakaliami (Druga)
reżyseria: Turkiewicz Szymon
teatr: Teatr Zakład Krawiecki Wrocław
data premiery: 2001-05-13

Decydujące zwarcie, czyli Próby
reżyseria: Ziemiański Wojciech
teatr: Wydziały Zamiejscowe PWST Kraków Wrocław
data premiery: 2004-12-19

Czarownice z Salem (Mary)
reżyseria: Wernio Julia
teatr: Wydziały Zamiejscowe PWST Kraków Wrocław
data premiery: 2005-04-02

Frida, zraniony ptak (Alter ego; Kobieta)
reżyseria: Klimczak Bożena
teatr: Wydziały Zamiejscowe PWST Kraków Wrocław
data premiery: 2005-04-10

Rodzina Kerwoodów (Katerina)
reżyseria: Ziemiański Wojciech
teatr: Wrocławski Teatr Komedia Wrocław
data premiery: 2006-01-08

Arabska noc (Fatima)
reżyseria: Dawidziuk Monika
teatr: Grupa AT Wrocław
data premiery: 2006-02-14

Prawy lewy na obcasie (Lewy)
reżyseria: Majewski Seb
teatr: Scena Witkacego Wrocław
data premiery: 2007-06-28

Z rączki do rączki (Brenda Dixon)
reżyseria: Dąbrowski Wojciech
teatr: Wrocławski Teatr Komedia Wrocław
data premiery: 2008-03