Karolina Pawełska

>> wróć do listy osób
 
  • Karolina Pawełska
  • Karolina Pawełska
  • Karolina Pawełska
  • Karolina Pawełska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1974
Wzrost 170 cm
Waga 65 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów brunet
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Prawo jazdy B
Jazda konna
Pływanie
Rower
Rolki
Siatkówka
Koszykówka
Języki obce angielski brit.
francuski
angielski u.s.a.
Taniec Klasyczny
Nowoczesny
Towarzyski
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1998 - Dyplom Akademii Sztuk Wizualnych w Poznaniu

Filmografia:

2008 - serial KLAN (rola: Pani Kurator)

Spektakle:

2013 - MANIFESTACJA (Obsada aktorska)
2013 - CEGLORZ (Obsada aktorska), reż.: Zespół Teatru Ósmego Dnia
2013 - ARKA (Obsada aktorska), reż.: Zespół Teatru Ósmego Dnia
2012 - FREAKSHOW (Obsada aktorska)
2012 - TRAGEDIA W LUMPEKSIE (Obsada aktorska)
2009 - PARANOICY I PSZCZELARZE (Obsada aktorska), reż.: Zespół Teatru Ósmego Dnia
2006 - CZAS MATEK, reż.: Zespół Teatru Ósmego Dnia
1999 - PUŁAPKA (Valli), reż.: K.Babicki