Paulina Klimaszewska

>> wróć do listy osób
 
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska
  • Paulina Klimaszewska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1986
Wzrost 178 cm
Waga 56 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Ela Janicka
ela@skene.pl
+48 512 314 091
Umiejętności Pantomima
Prawo jazdy B
Jazda konna
Pływanie
Żeglarstwo
Rower
Tenis ziemny
Kajakarstwo
Sternik motorowodny
Języki obce angielski brit.
niemiecki
rosyjski
Taniec Towarzyski
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2008 - Egzamin eksternistyczny dla aktorów dramatu ZASP

Doświadczenie zawodowe:

2008 - 2010 - prowadzenie ZWIERZAKOWO w Canal+


Filmografia:

2016 - odc. 95 w serialu PRZYJACIÓŁKI (rola: Klientka Patrycji)
2014 - odc. 1100 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Pielęgniarka)
2014 - SŁUŻBY SPECJALNE (rola: Psycholog Sylwia)
2013 - odc. 865 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Kandydatka na fryzjerkę)
2013 - odc. 49 w serialu PRAWO AGATY (rola: Dziewczyna Kostka)
2012 - film dokumentalny - fabularyzowany OBERLANGEN (rola: Halina Jędrzejewska)
2012 - odc. 2 w serialu REGUŁY GRY (rola: dziewczyna Grzegorza)
2010 - serial OJCIEC MATEUSZ (rola: dziewczyna)
2008 - serial BRZYDULA (rola: Dorota)
2007 - odc. 908 w serialu PLEBANIA (rola: dziewczyna)
2004 - odc. 17 w serialu PENSJONAT POD RÓŻĄ (rola: klientka pensjonatu)
2003 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Paula)
2003 - serial KLAN (rola: Paulina, modelka w atelier fotograficznym Rocha Rechno)


Spektakle:

2006 - IWONA, KSIĘŻNICZKA BURGUNDA (rola: zła Służąca), reż.: Z.Krauze
2001 - ONIEGIN (rola: Muza Oniegina), reż.: M.Treliński
2005 - ANDREA CHENIER (Obsada aktorska), reż.: M.Treliński


Inne:

Kurs improwizacji teatralnej (Improvisation Theatre Course) zorganizowany przez Teatr Stuk, Leuven Belgia
Mime and Dynamic Training - studium teatralne organizowane przez Mime Studio, Antwerpia, Borgerhout Belgia
Taniec towarzyski (przez 8 lat)