Katarzyna Baurska

>> wróć do listy osób
 
  • Katarzyna Baurska
  • Katarzyna Baurska
  • Katarzyna Baurska
  • Katarzyna Baurska
  • Katarzyna Baurska
  • Katarzyna Baurska
  • Katarzyna Baurska
  • Katarzyna Baurska
  • Katarzyna Baurska
  • Katarzyna Baurska
  • Katarzyna Baurska
  • Katarzyna Baurska
  • Katarzyna Baurska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1986
Wzrost 160 cm
Waga 50 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Prawo jazdy B
Jazda konna
Tenis ziemny
Siatkówka
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
Taniec Podstawy
Współczesny
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2011 - Dyplom Szkoły Aktorskiej H. i J. Machulskich w Warszawie
2007 - Dyplom Państwowej Szkoły Fotograficznej w Warszawie

Warsztaty:

Elen Chenoweth (wybitna Casting Director z Hollywood)
Constantine Gregory (Trener dialogowy aktorów, coaching aktorów nieanglojęzycznych)
Laboratorium tańca improwizacji z Aitana Cordero (Hiszpania) Taniec improwizacja (Marysia Stokłosa, Ilona Trybuła)
Warsztaty kaskaderskie z Jackiem Kadłubowskim (jazda na byku, konno, przechodzenie przez ogień, szermierka, walka Bokkenami i kijem Bo, filmowa walka bronią białą)

Filmografia:

2013 - odc. 41 w serialu KOMISARZ ALEX (rola: Wolontariuszka)
2013 - odc. 523 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Kandydatka)
2013 - film krótkometrażowy OJCZE MASZ (rola: Ela)
2012 - film krótkometrażowy PAIN BOY (rola: Sylwia), reż.: Marcin Kwaśniewski
2012 - POLITA (rola: zastępstwo kaskadera, wjazd na koniu), reż.: Janusz Józefowicz
2011 - film krótkometrażowy T.O.B (rola: Sekretarka), reż.: Damian Dudek
2011 - odc. o Jacku Kadłubowskim w serialu ŻYWIOŁY (Obsada aktorska/kaskaderka)
2011 - film krótkometrażowy PRAŻANKA (rola: Dziewczyna z Pragi)
2011 - odc. w serialu AIDA (epizod - wyobrażenia pani psycholog), reż.: X.Żuławski
2010 - serial TV (bez emisji) WĄSKIE GARDŁO (główna rola: początkująca prostytutka Viola), reż.: P.Jurek

Etiudy studenckie:

2012 - ODIUM, reż.: Leszek Hendzel
2011 - SEVEN reż.: P.Gołąb
2011 - POCAŁUNEK reż.: L.Kielar
2011 - fragmenty WOJNA POLSKO-RUSKA reż.: M.Roykiewicz
2011 - POGRZEB RODZINNY reż.: P.Wajda
2011 - fragmenty PULP FICTION reż.: M.Chojecki
2011 - EROTYK reż.: P.Gołąb
2011 - SIOSTRY reż.: L.Kielar
2010 - WARTO ROZMAWIAĆ reż.: M.Słomiński
2008 - GRUBY CHUDY reż.: S.Ronisz

Spektakle:

2011 - Spektakl dyplomowy NIEBO (gł.rola - Sobowtór Marylin Monroe), reż.: W.Faruga

Reklama:

2012 - MILKA
2011 - T-MOBILE
2011 - SKLEPIK Z NIESPODZIANKĄ P.Szubstarski - Spot reklamowy do książek Katarzyny Michalak, Tom I Bogusia (ROLE: Lidka oraz głos z offu)
2010 - Reklama KSZTAŁCENIE USTAWICZNE (rola: adeptka kursu fotograficznego), reż.: K.Szot

Inne:

2011 - Urodziny I Damy Polskiego Jeździectwa Wandy Wasowskiej - pokaz kaskaderski na byku w klimacie Quo Vadis