Beata Ciołkowska

>> wróć do listy osób
 
  • Beata Ciołkowska
  • Beata Ciołkowska
  • Beata Ciołkowska
  • Beata Ciołkowska
  • Beata Ciołkowska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1980
Wzrost 167 cm
Waga 57 kg
Sylwetka smukła
Kolor włosów brunet
Kolor oczu czarne
Karnacja jasna
Umiejętności Gra na flecie
Gra na pianinie/fortepianie
Prawo jazdy B
Rolki
Śpiew
Języki obce francuski
włoski
angielski brit.
Taniec Ludowy
Współczesny
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Szkoła Aktorska Machulskich,
Szkoła Muzyczna - fortepian

Filmografia:

2004 - ŚMIERĆ STALINA (Iżina) - film dokumentalny dla BBC

Spektakle:

2005 - TANGO TANGO, reż.: J.Niesobska
2005 - KOPCIUSZEK (Marianna), reż.: H.Konwiński
2005 - KANDYD CZYLI OPTYMIZM (Pakita), reż.: H.Adamek
2006 - TAŃCE W BALLYBEG (Agnes), reż.: K.Deszcz
2006 - MISTRZ I MAŁGORZATA (Behemot), reż.: A.M.Marczewski
2006 - PAMIĘTNIK NARKOMANKI (Ona), reż.: H.Rozen
2007 - WYZWOLENIE (Maska XVII), reż.: B.Ciosek
2007 - KRZESIWO (Wiedźma,Cyganka,Stara żebraczka),
reż.: K.Deszcz
2007 - KARTOTEKA (Dziewczyna), reż.: J.Wernio
2009 - CZYŻ NIE DOBIJA SIĘ KONI? (Ruby Bates), reż.: J.Wernio
2009 - WESOŁE KUMOSZKI Z WINDSORU (Pani Page), reż.: K.Deszcz