Robert Kudelski

>> wróć do listy osób
 
  • Robert Kudelski
  • Robert Kudelski
  • Robert Kudelski

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1974
Wzrost 185 cm
Waga 92 kg
Sylwetka postawna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży XL
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Języki obce francuski
hiszpański
rosyjski
hebrajski
angielski u.s.a.
poprzednie
następne
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor> Konferansjer> Recital
Tworzy również z:
Pod dachami Paryża
Pod dachami Moskwy
Resume Wykształcenie:

2000 - Uniwersytet Warszawski, Wydział Dziennikarstwa i Nauk Politycznych
1998 - Dyplom Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej, Wydział Aktorski

Filmografia:

2003 - 2015 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Michał)
2012 - serial NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Jacek)
2010 - serial CSI KRYMINALNE ZAGADKI LAS VEGAS (rola: Sasza)
2010 - serial DESPERATE HAUSEWIVES (GOTOWE NA WSZYSTKO) (rola: Gary)
2009 - serial GREYS ANATOMY (CHIRURDZY) (rola: Greg)
2001 - 2002 - serial ZŁOTOPOLSCY (rola: Julian)
2000 - PRZEPROWADZKI (rola: Maciek Reutt)

Spektakle:

2013 - ADAM HANUSZKIEWICZ - KONCERT ARTYSTYCZNYCH WSPOMNIEŃ (Obsada aktorska), reż.: R. Dymna, R. Dorosławski/Teatr im. Adama Mickiewicza Częstochowa
2013 - POD DACHAMI MOSKWY (Obsada aktorska), reż.: R. Kudelski/Projekt Teatr Warszawa
2010 - LOVE BOUTIQUE (Obsada aktorska), reż.: A. M. Thomas/Projekt Teatr Warszawa
2010 - GUWERNANTKI (rola: Magda), reż.: R. Kudelski/Teatr Ochoty Warszawa
2009 - G & I GERSHWIN (rola: On), reż.: J. Szurmiej/Projekt Teatr Warszawa
2008 - SOME GIRL(S) (Obsada aktorska)/Projekt Teatr Warszawa
2007 - KRÓL BÓL (rola: Królewicz), reż.: K. Stępkowski/Teatr Bajka Warszawa
2007 - GEORGE & IRA GERSHWIN (Obsada aktorska), reż.: J. Szurmiej/Teatr Piosenki Wrocław
2007 - KOPCIUSZEK (rola: Królewicz), reż.: K. Stępkowski/Teatr Bajka Warszawa
2005 - HYMN MIŁOŚCI WG EDITH PIAF (Obsada aktorska)/Teatr Syrena Warszawa
2004 - AZNAVOUR (Obsada aktorska)/Teatr Syrena Warszawa
2002 - JACQUES BREL (Obsada aktorska)/Teatr Syrena Warszawa
2001 - KRÓL BÓL (rola: Królewicz), reż.: K. Stępkowski/Teatr Nowy Warszawa
2001 - ZAGRAJ TO JESZCZE RAZ, SAM (rola: Meksykanin), reż.: A. Hanuszkiewicz/Teatr Nowy Warszawa
2001 - KOPCIUSZEK (rola: Królewicz), reż.: K. Stępkowski/Teatr Komedia Warszawa
2000 - KOCHANKOWIE Z ULICY... (Obsada aktorska), reż.: R. Dymna - Kijowska/Teatr Nowy Warszawa
2000 - GDZIE NIEMOWLĘ? (rola: Algernon Moncrieff), reż.: R. Szejd/Teatr `Scena Prezentacje` Warszawa
2000 - NIKT NIE JEST DOSKONAŁY (rola: Daniel Eckmann), reż.: R. Szejd/Teatr `Scena Prezentacje` Warszawa
2000 - POLAKÓW ŻYCIE SEKSUALNE (Obsada aktorska), reż.: A. Zaorski/Teatr Syrena Warszawa
2000 - KOBIETA BEZ SKAZY (rolla: Apasz Ricki), reż.: A. Hanuszkiewicz/Teatr Nowy Warszawa
1999 - CHOPIN - JEGO ŻYCIE, JEGO MIŁOŚCI, JEGO MUZYKA (rola: Delacroix), reż.: A. Hanuszkiewicz/Teatr Nowy Warszawa
1999 - BALLADA CZERNIAKOWSKA, CZYLI BOSO, ALE W OSTROGACH (rola: Leszek - student), reż.: T. Wiśniewski/Teatr Syrena Warszawa
1999 - CZUPUREK (rola: Bażant), reż.: A. Hanuszkiewicz/Teatr Nowy Warszawa
1999 - POGODA DUCHA (Obsada aktorska), reż.: A. Hanuszkiewicz/Teatr Nowy Warszawa
1998 - ROMANSE I BALLADY (Obsada aktorska), reż.: A. Hanuszkiewicz/Teatr Nowy Warszawa
1998 - CHOROBA MŁODOŚCI (rola: Petrell), reż.: G. Wiśniewski/PWSFTViT Łódź
1997 - ROMEO I JULIA (rola: Romeo), reż.: A. Hanuszkiewicz/Teatr Nowy Warszawa

Reżyseria:

2015 - ABBA CLUB/Teatr Palladium Warszawa
2014 - FRANKIE I JOHNNY/Projekt Teatr Warszawa
2012 - POD DACHAMI MOSKWY/Projekt Teatr Warszawa
2010 - POD DACHAMI PARYŻA/Projekt Teatr Warszawa
2010 - GUWERNANTKI/Teatr Ochoty Warszawa

Dubbing:

2011 - PAN POPPER I JEGO PINGWINY
2010 - TOTALNA PORAŻKA W TRASIE (postać: Geoff)
2009 - PLAN TOTALNEJ PORAŻKI (postać: Geoff)
2008 - GWIEZDNE WOJNY, WOJNY KLONÓW
2007 - HORTON SŁYSZY KTOSIA
2007 - WIELKA RODZINA (postać: Kolos)
2007 - WYSPA TOTALNEJ PORAŻKI (postać: Geoff)
2004 - DZIADEK DO ORZECHÓW (postać: Książę; Dziadek do orzechów)
2004 - DUŻY KUCHARZ, MAŁY KUCHARZ (postać: Duży kucharz)

Nagrody:

2007 - Tytuł OSOBOWOŚĆ SCENY 2007 w Poznaniu
2001 - Wyróżnienie na Festiwalu Piosenki Aktorskiej we Wrocławiu
1998 - I miejsce na Ogólnopolskim Festiwalu Piosenki Francuskiej

Inne:

2009 - Finalista programu JAK ONI ŚPIEWAJĄ