Piotr Chlewicki

>> wróć do listy osób
 
  • Piotr Chlewicki
  • Piotr Chlewicki
  • Piotr Chlewicki
  • Piotr Chlewicki
  • Piotr Chlewicki
  • Piotr Chlewicki

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1982
Wzrost 183 cm
Waga 80 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Ela Janicka
ela@skene.pl
+48 512 314 091
Umiejętności Jazda konna
Pływanie
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Snowboard
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy > Posłuchaj nagrań
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Niezwykle wrażliwy a zarazem twardy góral z Zakopanego - takie bywają właśnie zodiakalne ryby. Oprócz tego, że jest aktorem po Warszawskiej Szkole Filmowej B.Lindy i M.Ślesickiego. Prywatnie lubi gotować, upodobał sobie zwłaszcza kuchnię włoską. Zimą uprawia snowboard.

Wykształcenie:

Warszawska Szkoła Filmowa, Wydział Aktorski

Filmografia:

2010 - ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA (forma twórczości: współpraca reżyserska)
2009 - KOCHAJ I TAŃCZ (dziennikarz)
2008 - TYSIĄC ZAKAZANYCH KRZAKÓW (barman, antyterrorysta)
2008 - BRZYDULA - Reżyser II (kelner - barman)
2007 - odc. 1 w PRAWO MIASTA (Obsada aktorska)
2007 - odc. 903 w PLEBANIA (mężczyzna)
2007 - odc. 515 w M JAK MIŁOŚĆ (serwisant; w napisach nazwisko: Chlebicki)
2007 - odc. 12 w I KTO TU RZĄDZI? (mężczyzna)
2007 - odc. 16 w GLINA (syn rolnika)
1997 - 2008 - KLAN (kolega Szymona Blizny, studenta Wydziału Slawistyki Uniwersytetu Warszawskiego)