Hubert Bronicki

>> wróć do listy osób
 
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki
  • Hubert Bronicki

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1980
Wzrost 182 cm
Waga 82 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Jazda konna
Szczudlarstwo
Szermierka
Pływanie
Siatkówka
Koszykówka
Piłka Nożna
Jazda na łyzwach
Żonglerka/ogień
Bańki mydlane
Języki obce angielski brit.
francuski
gwara śląska
angielski u.s.a.
Taniec POI - z piłką lub ogniem
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2005 - PWST w Krakowie

Doświadczenie zawodowe:

2005 - Teatr Ludowy w Krakowie-Nowej Hucie
2006 - Teatr Korez w Katowicach
2006 - Teatr Nowy w Krakowie
Od 2006 - Teatr im. S.Żeromskiego w Kielcach

Konferansjer, współzałożyciel teatru ADFIGARO i TEATRU NOWEGO w Krakowie

Filmografia:

2009/2010 - MAJKA (Obsada aktorska - serwisant)
2006 - odc. 71, 72 w FALA ZBRODNI (Obsada aktorska)
2005 - PEŁNĄ PARĄ (Maciek)
2005 - serial TVN Kraków WIELKIE UCIECZKI (postać: kadet Gąsienica)
2005 - IDIOTA (rola: Rogożyn), opieka art.: L. Wosiewicz
2005 - POWIEDZ JEJ (rola: Łukasz), reż.: W. Szarski
2004 - KAROL. CZŁOWIEK, KTÓRY ZOSTAŁ PAPIEŻEM /KAROL. A MAN WHO BECAME POPE/ (Obsada aktorska - oficer Wehrmachtu; nie występuje w napisach)
2001 - serial KLAN (Tomasz Jagodziński, chory na białaczkę szpikową brat Filipa), reż.: P.Karpiński

Teatr TV:

2001 - DOTKNIĘCIA (Obsada aktorska - Franek), reż.: I.Cywińska

Spektakle:

2009 - MAŁY KSIĄŻĘ (postać: Antoine-Pilot), reż.: P.Szczerski
2009 - MĄŻ ZDRADZONY, CZYLI AMFITRION (postać: Amfitrion), reż.: B.Hussakowski
2009 - NA DNIE (postać: Waśka Piepieł), reż.: I.Janiszewski
2008 - BOLERO (postać: Robert), reż.: P.Szczerski
2008 - TRANS-ATLANTYK, CZYLI ANTYPOLSKA ROBOTA (postać: Gombrowicz), reż.: P.Sieklucki
2008 - ZABAWY NA PODWÓRKU EDNA MAZYA (postać: Asaf Sacharow, Obrońca Asafa), reż.: J.Wernio
2007 - MACICA (postać: Dawid), reż.: P.Szczerski
2007 - PIJANY NA CMENTARZU (postać: Franciszek Kowalski), reż.: P.Sieklucki
2007 - DZIADY WEDŁUG STANISŁAWA WYSPIAŃSKIEGO (postać: Senator), reż.: P.Jędrzejas
2006 - NOWY ŁAD ŚWIATA (postać: Oficer), reż.: P.Szczerski
2006 - KŁOPOT PANA BOGA (postać: Stefan Wilczyński), reż.: P.Szczerski
2006 - MECZ (postać: Paul), reż.: M.Ferlak
2006 - HISTORIE PETRA ZELENKI, reż.: P.Sieklucki
2006 - NOC ŚPIEWA PIOSENKI (postać: Baste), reż.: A.Dopierała
2005 - ŚWITEZIANKI (postać: Narrator-Wędrowiec), reż.: J.Leśniak-Jankowska
2005 - Spektakl dyplomowy ROMEO I JULIA (postać: Pan Capuletti), reż.: E.Kutryś
2005 - DYMITR SAMOZWANIEC (postać: Dymitr), reż.: P.Szalsza
2004 - Spektakl dyplomowy CHOINKA U IWANOWÓW (postać: Pies Wiera; Drwal; Świńskie prosię; Stójkowy; Sędzia), reż.: B.Hussakowski
2004 - PAPARAZZI (postać: Morderca), reż.: B.Podbielska
2004 - WSZYSCYŚMY Z JEDNEGO SZYNELA reż.: R.Kmita
2003 - DWA CUDOWNE WIECZORY (postać: Levercun), reż.: P.Sieklucki
1999 - PAPA IN THE SKY WITH DIMONDS (postać: Rzeźnik), reż.: J.Jordan

Inne:

2005 - Uniwersytet Śląski, Wydział Radia i Telewizji w Katowicach - IDIOTA (postać: Rogożyn), opieka art.: L.Wosiewicz
2005 - Uniwersytet Śląski, Wydział Radia i Telewizji w Katowicach - POWIEDZ JEJ (postać: Łukasz), reż.: W.Szarski