Hai Nam Bui Ngoc

>> wróć do listy osób
 
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc
  • Hai Nam Bui Ngoc

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1957
Wzrost 160 cm
Waga 53 kg
Sylwetka drobna
Kolor włosów brunet
Kolor oczu brązowe
Karnacja żółta
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Mirosława Niemczyk
mirka@skene.pl
+48 600 944 321
Umiejętności Prawo jazdy B
Sztuki walki
Języki ojczyste wietnamski
Języki obce francuski
Taniec Podstawy
Resume Wykształcenie:

1992 - Francuska Szkoła Aktorska (Dyplom Nr: 29040. Ekole FLORENT RCS Paris)

Doświadczenie zawodowe:

Teatr ROMA
Teatr STUDIO BUFFO w Warszawie
Teatr LUDOWY w Krakowie

Filmografia:

2014 - PODEJRZANI ZAKOCHANI (rola: Kitajeś)
2014 - serial RANCZO (rola: Instruktor tai chi)
2014 - odc. 1473 - 1513 w serialu PIERWSZA MIŁOŚĆ (rola: Mistrz karate)
2014 - serial OJCIEC MATEUSZ (rola: Instruktor Tai-Czi)
2014 - CUKIER STANIK (rola: Chiński harmonista)
2013 - Film krótkometrażowy MAŁY PALEC (Pan Ho), reż. Tomasz Cichoń
2011 - odc. 62 w RANCZO (Obsada aktorska - Nam)
2011 - WYJAZD INTEGRACYJNY (Obsada aktorska)
2010 - PROSTA HISTORIA O MIŁOŚCI (Eskimos)
2010/2011 - odc. 5, 12, 16 w PROSTO W SERCE (Ciao Tao - szef wietnamskiej restauracji)
2010 - ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA (właściciel restauracji; nie występuje w napisach)
2009 - MOJA KREW (Obsada aktorska)
2008 - SKORUMPOWANI (Wietnamczyk w Londynie; nie występuje w napisach)
2008 - PORA MROKU (stary Azjata)
2008 - NIE KŁAM KOCHANIE (krupier w kasynie; nie występuje w napisach)
2008 - odc. 100 w KRYMINALNI (Wu Lang - dostarczyciel sushi)
2008 - TAMAGOTCHI
2007 - odc. 8, 9, 11, 13 w KRÓLOWIE ŚRÓDMIEŚCIA (Hung)
2007 - odc. 31 w FACECI DO WZIĘCIA (Obsada aktorska)
2006 - odc. 1-4 w KRÓLOWIE ŚRÓDMIEŚCIA (Hung)
2005 - odc. 1-5, 7-10 w DZIKI 2. POJEDYNEK (Żółty - ochroniarz Ptasiora)
2004 - DZIKI (człowiek Ptasiora)
2003 - CIAŁO (instruktor Thai-Chi)
1999 - NA KONIEC ŚWIATA (rola: Fotograf)