Filip Bochenek

>> wróć do listy osób
 
  • Filip Bochenek
  • Filip Bochenek
  • Filip Bochenek
  • Filip Bochenek
  • Filip Bochenek
  • Filip Bochenek
  • Filip Bochenek
  • Filip Bochenek
  • Filip Bochenek
  • Filip Bochenek
  • Filip Bochenek
  • Filip Bochenek

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1989
Wzrost 180 cm
Waga 72 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Gra na flecie
Prawo jazdy B
Jazda konna
Pływanie
Nurkowanie
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
francuski
angielski u.s.a.
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2013 - Student Wydziału Aktorskiego PWST im. L.Solskiego w Krakowie, Filia Wrocław

Doświadczenie zawodowe:

Teatr Bagatela im. Tadeusza Boya-Żeleńskiego Kraków

Filmografia:

2010 - Film i serial MAŁA MATURA 1947 (rola: Rysiek Tkaczyk)
2010 - odc. 1, 2, 4-6, 8, 11, 13 w RATOWNICY (rola: Norbert Bachleda - syn Olgi i Cezarego)
2008 - MAŁA MOSKWA (Obsada aktorska)
2008 - odc. 3 w MAŁA MOSKWA (Obsada aktorska)
2012 - Serial PIERWSZA MIŁOŚĆ (rola: Daniel - uczeń klasy II B XVI LO we Wrocławiu)

Spektakle - Teatr Bagatela im. Tadeusza Boya-Żeleńskiego Kraków:

1995 - POWRÓT SMOKA WAWELSKIEGO (postać: Smoczek-Cmoczek), reż.: Zoń Jerzy
1998 - MIESIĄC NA WSI (postać: Kola), reż.: Sass Barbara
2003 - SKRZYPEK NA DACHU (postać: Chłopiec I), reż.: Szurmiej Jan
2004 - SZTUKMISTRZ Z LUBLINA (postać: Mały Jasza), reż.: Szurmiej Jan