Irina Lastovjak

>> wróć do listy osób
 
  • Irina Lastovjak
  • Irina Lastovjak
  • Irina Lastovjak
  • Irina Lastovjak
  • Irina Lastovjak
  • Irina Lastovjak
  • Irina Lastovjak
  • Irina Lastovjak
  • Irina Lastovjak
  • Irina Lastovjak
  • Irina Lastovjak
  • Irina Lastovjak

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1984
Wzrost 169 cm
Waga 50 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów kasztan
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Jazda konna
Spadochron
Pływanie
Siatkówka
Koszykówka
Języki ojczyste rosyjski
Języki obce angielski brit.
rosyjski
litewski
ukraiński
Taniec Nowoczesny
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2011 - serial PROSTO W SERCE (Obsada aktorska)
2009 - serial SĄD RODZINNY (Obsada aktorska)
2005 - 2006 - SCUMINSTALLATION (Obsada aktorska) W. Ulrich Nowy Jork
2006 - NADZIEJA (Prostytutka)
2005 - odc. 208 w serialu LOKATORZY (Obsada aktorska)

Etiudy szkolne:

2008 - UMBRA (rola: Iza), reż.: A.Kostyra
2007 - YOU WANT A SMOKE (Vronika)

Warsztaty:

2009 - Warsztat 2 tygodniowy z Luisem Galli z Actors Studio NY
2007 - METODA AKTORSKA - Warsztat z Luisem Galli z Actors Studio (Warszawa)
2005 - 2007 - 2 letni warsztat METODY AKTORSKIEJ z Elżbietą Słobodą, Profesor z Actors Studio NY
2006 - Warsztat wokalno - ruchowy z Teatrem Gardzienice
2006 - Warsztat taneczny, taniec nowoczesny, ruch sceniczny,
pantomima