Radosław Cabała

>> wróć do listy osób
 
  • Radosław Cabała
  • Radosław Cabała
  • Radosław Cabała
  • Radosław Cabała
  • Radosław Cabała
  • Radosław Cabała
  • Radosław Cabała
  • Radosław Cabała

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1986
Wzrost 173 cm
Waga 65 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów brunet
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Jazda konna
Szermierka
Pływanie
Nurkowanie
Rower
Deskorolka
Tenis ziemny
Tenis stołowy
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce niemiecki
angielski u.s.a.
Taniec Nowoczesny
Ludowy
Podstawy
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2010 - Szkoła Aktorska SPOT w Krakowie

Filmografia:

2012 - DETEKTYWI (Obsada aktorska)
2011 - W11 (Obsada aktorska)
2011 - serial interneetowy BOŻENKA (rola: reżyser Juli)
2010 - MAJKA (rola: Architekt)
2010 - TRANSFORMERS III Chicago (statystowanie)
2009/2010 - 3 role I plan w 997

Spektakle:

premiera 09/2011 - Krakowski Kolektyw Twórczy przy Teatrze Nowym LAMENTACJE LONDYŃSKIE E.Pasiewicz (rola II plan)

Spektakl dyplomowy - NCK CZERWONY SZTANDAR (rola I plan)
2010 - MISZMASZ spektakl dyplomowy dla dorosłych Dworek Biało prądnicki
2009 - PAN TWARDOWSKI (statysta) Teatr Groteska

Teledyski:

2011 - Rainbow at night
2011 - Foreign Beggars
2009 - Anastasis rola I plan w teledysku PIĘKNIE
2010 - pAMBUG rola II plan w teledysku GWIAZDY ZACHODU

Etiudy:

2012 - SOMETHING SPECIAL (Obsada aktorska)
2010 - PRZEZ RÓŻOWE OKULARY (Obsada aktorska)
2010 - 2 KOLACJE, ZABAWA I SEN (Obsada aktorska)
2009 - PRZEŚWIETLENIE (Obsada aktorska), reż.: J.Orłowski

Reklamy:

2011 - DANGEROUS MAN - reklama perfum Bruno Banani

Inne:

2012 - Aktor w 2 tygodniowych próbach kamerowych, jako prowadzący program BEZ RECEPTY dla TTVo
2011 - BITWA WIEDEŃSKA (jako kierownik castingu)
2011 - Konferansjer/Animator - otwarcia salonów Plusa dla Eskadry (Bytom, Wrocław, Warszawa, Szczecinek, Radom)
2011 - Eventy DAMA Z ŁASICZKĄ dla EventArt Kraków
2010 - NCK prowadzenie Gali Gaudium et Spes