Urszula Tylek

>> wróć do listy osób
 
  • Urszula Tylek
  • Urszula Tylek
  • Urszula Tylek
  • Urszula Tylek
  • Urszula Tylek
  • Urszula Tylek

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1985
Wzrost 159 cm
Waga 52 kg
Sylwetka drobna
Kolor włosów kasztan
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży S
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Gra na gitarze
Prawo jazdy B
Lekkoatletyka
Siatkówka
Języki obce angielski brit.
niemiecki
Taniec Podstawy
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

Krakowska Szkoła SPOT

Filmografia:

2016 - OBSERWACJA (rola: Pielęgniarka), reż. Z. Karpińska
2016 - JE NE REGRETTE RIEN (rola: Marta), reż.: J. Warpechowski
2016 - WIĘŹ (rola: Pielęgniarka), reż.: M. Detlaff
2014 - EDEN (rola: Nowicjuszka), reż.: M. Cempla
2014 - KONIEC (Obsada aktorska), reż.: T. Stuleblak
2008 - DŁUGI TYDZIEŃ (rola: Dziennikarka), reż.: E. Sewruk

Spektakle:

2015 - MISTRZ I MAŁGORZATA (Obsada aktorska), reż.: W. Wolański/Teatr Groteska Kraków
2015 - UMARŁA KASTA (rola: Chór społeczeństwa), reż.: I. Jera/Teatr Nowy Kraków
2015 - ZIMOWA PRZYGODA (rola: Dziewczynka Stenia; Bałwanek), reż.: D. Wiktorowicz/Teatr Lalek `Rabcio` Rabka Zdrój
2014 - TRZY KOLORY HUMORU NIEMIECKIEGO (Obsada aktorska), reż.: Z. Zającówna
2014 - O TYM JAK SZEWCZYK SKUBA SMOKA POKONAŁ (rola: Szewczyk Skuba), reż.: Ł. Wojtusik/Teatr Lalki i Aktora `Parawan` Kraków
2014 - GENERALNA PRÓBA (Obsada aktorska), reż.: Z. Zającówna/Teatr Zależny Kraków
2013 - CZTERECH MUZYKANTÓW Z BREMY (rola: Pies Warkot), reż.: Ł. Wojtusik/Teatr Lalki i Aktora `Parawan` Kraków
2013 - KLUB MIŁOŚNIKÓW FILMU MISJA (Obsada aktorska), reż.: B. Szydłowski/Teatr Łaźnia Nowa Kraków
2013 - WIOSENNY TEATRALNY HYDE PARK (Obsada aktorska), reż.: Z. Zającówna/Teatr Zależny Kraków
2012 - TEATR REKONSTRUKCJI (Obsada aktorska), reż.: J. Tochowicz/Teatr Łaźnia Nowa Kraków
2012 - IMPRESJE - ZACHODNIA MAŁOPOLSKA (Obsada aktorska), reż.: F. Budweil/Teatr Figur Kraków
2011 - WARIACJE (Obsada aktorska), reż.: F. Budweil/Teatr Lalki i Aktora `Parawan` Kraków
2010 - SPOWIEDŹ DIABŁÓW (rola: Smętek; Wesół), reż.: R. Jędrzejczyk/Teatr Lalki i Aktora `Parawan` Kraków
2008 - SERENADA (rola: Ruda), reż.: B. Froń/Teatr Lalki i Aktora `Parawan` Kraków
2008 - PANIENECZKA Z PUDEŁECZKA (Obsada aktorska), reż.: Ł. Wojtusik/Teatr Lalki i Aktora `Parawan` Kraków
2008 - ŚLIWIAKOBRANIE (Obsada aktorska), reż.: R. Jędrzejczyk/Teatr Lalki i Aktora `Parawan` Kraków
2008 - RANDEZ VOUS CAFE (rola: Dziewczyna gangstera), reż.: T. Gołębiowski/Teatr Groteska Kraków
2008 - spektakl dyplomowy ŁÓŻKO (Obsada aktorska), reż.: J. Korwin Kochanowski/Scena Centrum Kultury Dworek Białoprądnicki Kraków
2002 - O ANIOŁKU, KTÓRY CHCIAŁ NAWRÓCIĆ PIEKŁO (rola: Aniołek Biały), reż.: A. Maj/Scena Moliere Kraków