Izabela Beń

>> wróć do listy osób
 
  • Izabela  Beń
  • Izabela  Beń
  • Izabela  Beń
  • Izabela  Beń
  • Izabela  Beń
  • Izabela  Beń
  • Izabela  Beń
  • Izabela  Beń
  • Izabela  Beń

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1984
Wzrost 168 cm
Waga 50 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Umiejętności Jazda konna
Pływanie
Rolki
Rower
Szermierka
Śpiew
Języki obce rosyjski
angielski brit.
gwara śląska
Taniec Charakterystyczny
Klasyczny
Współczesny
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2008 - PWST - Wrocław

Doświadczenie zawodowe:

Od 2009 - Teatr im. Bogusławskiego w Kaliszu
2008 - Teatr Lubuski w Zielonej Górze

Filmografia:

2007 - etiuda filmowa ODCISKI (Kobieta)

Spektakle:

2010 - JA, HAMLET (postać: Ofelia), reż.: M.Kalita
2009 - TERAZ NA ZAWSZE (postać: Urszula), reż.: SKUTR (M.Kukučka, L.Trpišovsk)
2009 - TEKTONIKA UCZUĆ (Elina), reż.: Z.Najmoła
2008 - PŁYWANIE SYNCHRONICZNE (Edyta), reż.: J.Łagodziński
2007 - WESOŁE KUMOSZKI Z WINDSORU (Pani Małgorzata Page),
reż.: R.Brzyk
2007 - ZWYCZAJNE SZALEŃSTWA (Alicja), reż.: E.Czaplińska-Mrozek

Nagrody:

2008 - Łódź - XXVI Festiwal Szkół Teatralnych - Nagroda za grę w przedstawieniach dyplomowych PWST we Wrocławiu