Mateusz Michnikowski

>> wróć do listy osób
 
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski
  • Mateusz Michnikowski

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1987
Wzrost 173 cm
Waga 60 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Adrian Stanisławski
adrian@skene.pl
+48 600 949 373
Umiejętności Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Prawo jazdy B
Jazda konna
Wspinaczka
Pływanie
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Snowboard
Języki obce angielski brit.
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2014 - Dyplom Studium Aktorskiego im. A.Sewruka przy Teatrze im. S. Jaracza w Olsztynie
2007/2010 - Studium Aktorskie LART STUDIO w Krakowie
2006/2009 - Akademia Filmu i Tv (Kierunek: montaż filmowy)

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2016 ? odc. 2298 w serialu NA WSPÓLNEJ (Rola: Dzięcioł)
2016 - C.H.A.O.S. (rola: Budda)
2015 - PIEKŁO 2.0. (rola: Romeo)
2012 - NIE ŚWIATŁO, ALE BŁYSK (Obsada aktorska), reż.: Przemysław Wasilkowski

Teatr TV:

2008 - SZKOŁA ŻON (statystowanie), reż.: J.Stuhr

Spektakle:

2017 - CALINECZKA (obsada aktorska) reż.: Jacek Bała
2016 ? K.O.N.S.T.Y.T.U.C.J.A. (obsada aktorska) reż.: Marta Górnicka / (Nowy Teatr w Warszawie)
2016 - NIBY MATKI NIBY CÓRKI (Obsada aktorska), reż.: Y. Fedoryshyn
2016 - CABARET (Obsada aktorska), reż.: W. Zawodziński
2016 - NIEZNOŚKA I KMIEĆ (Obsada aktorska)/Teatr Powszechny im. J. Kochanowskiego w Radomiu
2016 - BAŚŃ O DZIELNYM RADOMIRZE (Obsada aktorska)/Teatr Powszechny im. J. Kochanowskiego w Radomiu
2015 - SZEWCY (rola: Czeladnik II; Hiper - robociarz), reż.: W. Grodecki
2014 - REQUIEMASZYNA (Obsada aktorska), reż.: Marta Górnicka
2014 - BAR MACABRE (Obsada aktorska), reż.: Jerzy Satanowski
2014 - WRÓG LUDU (Obsada aktorska), reż.: Jacek Jabrzyk
2013 - SCENY Z NOWEGO ŚWIATA (Obsada aktorska), reż.: Bogusław Semotiuk
2012 - LEIPZIGUBERLEBEN (Obsada aktorska), reż.: Gunther Heeg
2012 - TANGO Z POPIOŁÓW (Obsada aktorska), reż.: Cezary Ilczyna
2011 - ZAGINIONA CZECHOSŁOWACJA (Obsada aktorska), reż.: Maria Spiss
2011 - KRES DŁUGIEGO DNIA (Obsada aktorska), reż.: Przemysław Wasilkowski
2011 - KSIĄŻĘ NIEZŁOM autor: M.Pakuła, reż.: J.Pawłowska

Etiudy:
2016 ? CHAOS (Rola: Budda)
2016 ? DRACULA VS WILKOŁAK (Rola: Mumia)
2015 ? PIEKŁO 2.0 (Rola: Romeo)
2015 - MORDERSTWO W BIBLIOTECE (rola: Detektyw), reż.: B. Strusewicz
2014 ? ETIUDA PSA (Obsada aktorska) reż.: J. Kijowski
Kursy/warsztaty/szkolenia:

2016 - Mistrzowskie warsztaty antyczne Andrzeja Seweryna, Andrzej Seweryn
2015 - Mistrzowskie warsztaty fredrowskie Andrzeja Seweryna, Andrzej Seweryn
2014 - Mistrzowskie warsztaty szekspirowskie Andrzeja Seweryna, Andrzej Seweryn

Inne:

Współpraca z reżyserami dubbingowymi:
Anna Apostolakis
Miriam Aleksandrowicz
Joanna Węgrzynowska
Marek Robaczewski
Tomasz Robaczewski
Agnieszka Zwolińska
Leszek Zduń
Michał Konarski
Artur Kaczmarski