Przemysław Gąsiorowicz

>> wróć do listy osób
 
  • Przemysław Gąsiorowicz
  • Przemysław Gąsiorowicz
  • Przemysław Gąsiorowicz
  • Przemysław Gąsiorowicz
  • Przemysław Gąsiorowicz
  • Przemysław Gąsiorowicz
  • Przemysław Gąsiorowicz
  • Przemysław Gąsiorowicz
  • Przemysław Gąsiorowicz
  • Przemysław Gąsiorowicz
  • Przemysław Gąsiorowicz

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1978
Wzrost 176 cm
Waga 90 kg
Sylwetka masywna
Kolor włosów ciemny blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży XL
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Gra na gitarze
Prawo jazdy B
Jazda konna
Sztuki walki
Szermierka
Pływanie
Strzelectwo
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
rosyjski
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Tworzy również z:
Gombrotypy
Resume Wykształcenie:

2004 - PWST w Krakowie

Filmografia:

2008 - 328 w NA DOBRE I NA ZŁE (Karol, kolega Tytusa),
2008 - 646 w M JAK MIŁOŚĆ (kelner w pizzerii),
2007 - 487 w M JAK MIŁOŚĆ (sprzedawca w sklepie),
2007 - 539 w M JAK MIŁOŚĆ (sanitariusz),
2007 - 41 w FACECI DO WZIĘCIA (pielęgniarz),
2006 - 664, 667, 668, 669 w PLEBANIA (Mariusz, mąż Arlety),
2006 - 406 w M JAK MIŁOŚĆ Obsada aktorska (posłaniec),
2006 - 49 w KRYMINALNI (Antek Rojek, syn Celiny),
2005 - 619-627, 630-634,637,641 w PLEBANIA (Mariusz, mąż Arlety),
2005-2008 - PITBULL (strażnik miejski; seria II (odcinek 10)),
2005 - 15 w MAGDA M. (kelner),
2005 - 33 w BULIONERZY (bulioner Matysek junior),
2002-2009 - SAMO ŻYCIE (2 role: pracownik ochrony w apartamentowcu, w którym mieszkał Łukasz Dunin (odcinek: 511); funkcjonariusz Straży Miejskiej interweniujący pod drzwiami mieszkania Karoliny Kiki Bernsztajn pod którymi awanturował się Łukasz Dunin (odcinek: 1276; w napisach nazwisko: Gąsiorowski),
1997-2009 - KLAN (3 role: pracownik Zakładu Energetycznego, w którym Monika Ross-Nawrot próbowała załatwić przyłącze energii elektrycznej z budowanym przez nią zajeździe w Potylicach (sezon 2005/2006); urzędnik w Urzędzie Gminy w Liskowie, u którego Monika Ross-Nawrot składała protest przeciwko budowie drogi obok jej posesji (sezon 2006/2007); robotnik na budowie, na której jako operator koparki pracował Michał Chojnicki (sezon 2007/2008)

Spektakle:

2009 - WIDNOKRĄG (Kolega II, Towarzysz), reż.: B.Tosza
2009 - O DWÓCH KRASNOLUDKACH I JEDNYM KOŃCU ŚWIATA (Len), reż.: K.Babicki
2008 - BALLADYNA (Grabiec), reż.: B.Ciosek
2008 - SARMACJA (Magister Chudziński), reż.: K.Babicki
2008 - ROCK`N`ROLLl (Śledczy, Milicjant I), reż.: K.Babicki
2007 - IDIOTA (Kola), reż.: K.Babicki
2004 - NIEPOPRAWNI WG FANTAZEGO (Respekt),
reż.: P.Wojtczuk , B.Podbielska, J.Tumidajski, M.Zadara, P.Ratajczak
2004 - SZKŁO BOLESNE (John), reż.: K.Braun
2004 - MONTSERRAT (Mnich), reż.: G.Królikiewicz
2004 - OBRONA SOKRATESA (Fedon; Bachant), reż.: G.Królikiewicz
2003 - ZIELONA GĘŚ (Rączka), reż.: M.Stebnicka
2003 - VILLA DEI MISTERI (Znosek), reż.: P.Cieplak