Maksymilian Michasiów

>> wróć do listy osób
 
  • Maksymilian Michasiów
  • Maksymilian Michasiów
  • Maksymilian Michasiów
  • Maksymilian Michasiów
  • Maksymilian Michasiów
  • Maksymilian Michasiów
  • Maksymilian Michasiów
  • Maksymilian Michasiów
  • Maksymilian Michasiów
  • Maksymilian Michasiów

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1990
Wzrost 173 cm
Waga 64 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów rudy
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Prawo jazdy B
Szermierka
Pływanie
Języki obce angielski brit.
niemiecki
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2009 - 2014 - Wyższa Szkoła Komunikowania i Mediów Społecznych im.: J. Giedroycia w Warszawie

Filmografia:

2015 - KUKUŁEŚ (rola: Robert), reż.: Maciej Michalski
2014 - SŁUŻBY SPECJALNE (rola: Syn Mordochlapa), reż.: Patryk Vega
2014 - MIASTOWY (rola: Jacek), reż.: Patrycja Widłak
2014 - TROPICAL ISLAND (rola: Rudy), reż.: Filip Hillesland
2011 - odc. 799 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Goniec)
2011 - A - FTER (rola: Jędrzej), reż.: Jurand Bednarek
2011 - ZEGARMISTRZ (rola: Czeladnik), reż.: Maciej Kawalski
2011 - KSIĘSTWO (rola: Utopek), reż.: A.Barański
2009/2010 - DETEKTYWI (Obsada aktorska)

Spektakle:

2014 - MOST NAD DOLINĄ (rola: Deda), reż.: Joanna Grabowiecka/Teatr im. Aleksandra Fredry w Gnieźnie
2013 - spektakl dyplomowy KAMIEŃ (Obsada aktorska), reż.: Natalia Sołtysik
2009 - OSKAR I PANI RÓŻA (rola: Oskar), reż.: K.Abrahamowicz/Teatr Polski Bielsko-Biała

Inne:

Dubbing:

2015 - CZAROWNICA EMMA (rola: Mike), reż.: Elżbieta Kopocińska
2015 - PSI PATROL (rola: Speaker), reż.: Anna Apostolakis
2015 - LEGENDY KORRY (rola: Tu; Young; Wing), reż.: Andrzej Chudy
2015 - DORWAĆ BLAKEA, reż.: Małgorzata Boratyńska
2015 - GRZMOTOMOCNI (rola: Chad), reż.: Agata Gawrońska - Bauman
2015 - VIOLETTA (rola: Augustin), reż.: Joanna Węgrzynowska
2015 - TUPCIO CHRUPCIO (rola: Nauczyciel), reż.: Malgorzata Boratyńska
2015 - ZWIERZAKI (rola: Pies), reż.: Miriam Aleksandrowicz
2015 - GĘSIA SKÓRKA (rola: Terry; Roger), reż.: Wojciech Paszkowski
2015 - SOBOTNIE PORANKI Z HELMUTEM I MUTEM (rola: Helmut), reż.: A. Zwolińska
2015 - ZWYCZAJNY SERIAL (rola: Reggie), reż.: Miriam Aleksandrowicz
2015 - M.I.HIGH, reż.: Leszek Zduń - Nikolas
2015 - THE ORDER
2014 - JULIUSZ JUNIOR (rola: Scooter), reż.: Agnieszka Zwolińska
2014 - NAWIEDZENI (rola: King; Chad), reż.: Andrzej Chudy
2014 - KLINIKA DLA PLUSZAKÓW (rola: Teodor), reż.: Agnieszka Zwolińska
2014 - ANNIE (rola: Nastolatek), reż.: Anna Apostolakis
2014 - JAPANIZI, GONIĆ, GONIĆ GONG, reż.: Tomasz Robaczewski
2014 - HOBBIT: BITWA PIĘCIU ARMII, reż.: Piotr Kozłowski
2014 - BLOG NA CZTERY ŁAPY, reż.: Łukasz Lewandowski