Gabriela Całun

>> wróć do listy osób
 
  • Gabriela Całun
  • Gabriela Całun
  • Gabriela Całun
  • Gabriela Całun
  • Gabriela Całun
  • Gabriela Całun
  • Gabriela Całun
  • Gabriela Całun
  • Gabriela Całun
  • Gabriela Całun

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1986
Wzrost 165 cm
Waga 52 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów rudy
Kolor oczu niebieskie
Karnacja bardzo jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Prawo jazdy B
Jazda konna
Akrobatyka
Sztuki walki
Pływanie
Rower
Rolki
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na łyzwach
Języki obce angielski brit.
włoski
angielski u.s.a.
Taniec Step
Towarzyski
Jazz
Współczesny
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2016 - Meisner Lab/The Actors Temple Studio London
2012 - Dyplom Wyższej Szkoły Komunikowania i Mediów Społecznych im. J.Giedroycia w Warszawie, Wydział aktorski

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2016 - film krótkometrażowy REGULAMIN (rola: Ania), reż.: Marek Grabie
2011 - 2016 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Pielęgniarka Zosia)
2015 - serial SKAZANE (rola: Odwiedzająca 1), reż.: Łukasz Jaworski
2015 - film krótkometrażowy KITTYS FORTUNE (rola: Prisoner), reż.: Adam Baroukh 
2015 - film krótkometrażowy SNY MEVLIDA (rola: Verena), reż.: Ignacy Friderik Heringa
2015 - film krótkometrażowy ALVETHOR (rola: Anna), reż.: Paweł Kryza
2015 - KOSMOS (rola: Maja), reż.: Marcin Kamiński
2014 - serial NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Pielęgniarka Iza), reż.: Łukasz Palkowski
2014 - film krótkometrażowy THE KEEPER (rola: Małgorzata), reż.: Angie Polkovich
2013 - 2014 - serial internetowy HORDA (rola: Narzeczona), reż.: Wiktor Kiełczykowski, Szymon Szymański
2014 - serial internetowy DEBILUDZIE (rola: Milena), reż.: 2Lazy2Die
2014 - krótkometrażowy OCD (rola: Wanda), reż.: Lev Predan Kowarski, Marta Trela (w realizacji)
2013 - serial WSZYSTKO PRZED NAMI (rola: Pielęgniarka)
2012 - SZTOS 2 (rola: Ola), reż.: O. Lubaszenko
2012 - odc. 886 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Sekretarka)
2011 - odc. 1678 w serialu PLEBANIA (rola: Kasia - kobieta Michała)
2010 - odc. 455 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Martyna - koleżanka Natalii)
2006 - odc. 50 w serialu KRYMINALNI (rola: Dziewczyna)
2012 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Recepcjonistka Beata)
2012 - serial M JAK MIŁOŚĆ (rola: Pielęgniarka Krysia)

Spektakle:

2016 - INSTRAUMENT (rola: Dr hab. E. Rozalinda, reż.: Grzegorz Gołaszewski
2016 - KANTATA NA CZTERT SKRZYDŁA (rola: Dziewczyna), reż.: Łukasz Lewandowski
2014 - 2015 - SATYRY I BAJKI (rola: G.), reż.: Włodzimierz Gołaszewski
2012 - TERCET (rola: Elza), reż.: V.Suska i W.Wróblewski/Teatr na Bielanach
2011 - Spektakl dyplomowy GWIAZDY NA PORANNYM NIEBIE (rola: Lora), reż.: E.Linde-Lubaszenko
2010 - IS SEEING REALLY BELIEVING - SESJA FOTOGRAFICZNA IZABELI ŁĘCKIEJ (rola: Odbicie Izabeli), reż.: W.Faruga

Etiudy:

2015 - HOSTIUM (rola: Pani Szwarc), reż.: Giulia Busalacchi
2014 - KUKURYKU (rola: Ona), reż.: Magdalena Franczuk

Dubbing film:

2016 - WILK W OWCZEJ SKÓRZE (postać: Bianca), reż.: Dariusz Błażejewski
2016 - DZIELNA SYRENKA I PIRACI Z KRABOIDÓW (postać: Lana), reż.: Agnieszka Matysiak
2016 - NASTĘPCY: ŚWIAT POTĘPIONYCH (postać: Allie), reż.: Artur Kaczmarski
2016 - MISIEK W NOWYM JORKU (postać: Janet), reż.: Dariusz Błażejewski
2015 - RABUSIE FISTASZKÓW (postać: Lola), reż.: Dariusz Błażejewski
2015 - HUGO I ŁOWCY DUCHÓW (Różne postacie), reż.: Dariusz Błażejewski
2015 - IMPERIUM ROBOTÓW (Różne postacie), reż.: Jarosław Boberek
2014 - UWOLNIĆ MIKOŁAJA (postać: Boyle), reż.: Dariusz Błażejewski
2014 - WAKACJE MIKOŁAJKA (Różne postacie), reż.: Marek Robaczewski
2014 - SARILA (postać: Kobieta z klanu), reż.: Dariusz Błażejewski
2014 - CZARNOKSIĘŻNIK Z OZ: POWRÓT DOROTKI (Różne postacie), reż.: Dariusz Błażejewski

Dubbing gry:

2015 - LEAGE OF LEGENDS (postać: Ahri), reż.: Dariusz Błażejewski
2014 - PALACE PETS (postać: Iskierka), reż.: Dariusz Błażejewski
2013 - 2014 - INFAMOUS (Różne postacie), reż.: Dariusz Błażejewski
2013 - EPIC MICKEY 2 (postać: Kucyk), reż.: Dariusz Błażejewski
2012 - WINX (postać: Girl 4), reż.: Dariusz Błażejewski

Kursy/warsztaty/szkolenia:

2015 - The Actors? Temple, London
2014 - Introduction to Meisner Technique
2014 - Laboratorium Meisnera, Warszawa
2013 - Viewpoint Technique
2012 - Warsaw Flow - Contact Improvisation Festival
2009 - Akademia Praktyk Teatralnych `Gardzienice`

Inne:

Teledysk do utworu zespołu Blue Cafe `ZŁOŚĆ`