Kazimierz Mazur jr

>> wróć do listy osób
 
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr
  • Kazimierz Mazur jr

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1984
Wzrost 180 cm
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Prawo jazdy B
Powożenie
Pływanie
Resume Talent aktorski odziedziczył w genach po Ojcu. Przesympatyczny Kamil z serialu NA WSPÓLNEJ. Na co dzień, pełen uroku, zawsze uśmiechnięty.
Patrząc na Niego odnosimy wrażenie, że mamy do czynienia z ułożonym, grzecznym chłopcem. Nie należy jednak dać się zmylić temu wrażeniu... pod tą grzeczną warstwą kryje się niesamowity temperament, dystans do samego siebie i pazur aktorski.
Ma na swoim koncie role filmowe, serialowe oraz teatralne. W filmie KAFFE I GDAŃSK zagrał młodego Lecha Wałęsę. Można było Go również podziwiać w wielu Teatrach TV, m.in.: w INCE czy STYGMATYCZCE.
Zawsze chętny do pracy na planie filmowym i podejmowania nowych wyzwań.

Wykształcenie:

2009 - Egzamin Eksternistyczny na aktora dramatu przed komisją ZASP

Filmografia:

2016 - odc. 1415 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Tomasz Wiśniewski)
2016 - BODO (rola: facet od piachu)
2016 - odc, 2, 4 w serialu BODO (rola: facet od piachu)
2016 - odc. 634, 636 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: ksiądz Piotr)
2016 - ZAĆMA (rola: szeregowy MO)
2015 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Kamil Hoffer - syn Romana)
2014 - odc. 146 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Jarek Sławkowski)
2014 - KARBALA (rola: Łucki)
2014 - serial NA WSPÓLENEJ (rola: Kamil Hoffer - syn Romana)
2013 - film dokumentalny - fabularyzowany SIEWBA - FENOMEN XX WIEKU (rola: Jan Kielak)
2013 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Kamil Hoffer - syn Romana)
2013 - TAJEMNICA WESTERPLATTE (rola: Edmund Szamlewski)
2012 - YUMA (rola: Rysio), reż.: P.Mularuk
2012 - odc. 53 w serialu CZAS HONORU (rola: Niemiec zabity przez Rainera)
2010 - 2012 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Kamil Hoffer - syn Romana)
2010 - odc. 7 w serialu 1920. WOJNA I MIŁOŚĆ (rola: Podporucznik Mateusz Dobrowolski)
2010 - odc. 53 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Pracownik Klubu Wspinaczkowego)
SAMOTNE SERCA (53)
2009 - POPIEŁUSZKO. WOLNOŚĆ JEST W NAS (rola: Kolega Kaśki)
2009 - odc. 21 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Paweł)
2009 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Kamil Hoffer - syn Romana)
2008 - 2009 - serial BRZYDULA (rola: Ratownik medyczny)
2008 - odc. 347 w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Tęczkiewicz, kandydat na rezydenta interny)
2008 - odc. 92 w serialu NIANIA (występuje w roli samego siebie - gwiazdy serialu Na Wspólnej)
2004 - 2008 - NA WSPÓLNEJ (rola: Kamil Hoffer - syn Romana)
2003 - PORNOGRAFIA (rola: Karol)
2003 - NA WSPÓLNEJ (rola: Kamil Hoffer - syn Romana)

Film krótkometrażowy:

2010 - KAFFE I GDANSK / KAWA W GDAŃSKU (rola: młody Lech Wałęsa), reż.: Per Anders Ring; produkcja szwedzka

Teatr TV:

2008 - STYGMATYCZKA (rola: Franek), reż.: W.Nowak
2008 - OSKARŻENI (rola: milicjant), reż.: St.Kuźnik
2007 - INKA1946 (rola: oficer wojska Mazur), reż.: N.Koryncka-Gruz