Robert Mazurkiewicz

>> wróć do listy osób
 
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz
  • Robert Mazurkiewicz

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1954
Wzrost 175 cm
Waga 73 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów pieprz i sól
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Mirosława Niemczyk
mirka@skene.pl
+48 600 944 321
Umiejętności Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Prawo jazdy B
Jazda konna
Tenis ziemny
Tenis stołowy
Języki obce angielski brit.
rosyjski
angielski u.s.a.
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

1982 - egzamin eksternistyczny

Filmografia:
2018 - odc. 3 w serialu LEŚNICZÓWKA (rola: doktor Lis)
2018 - odc. 2 w serialu LEŚNICZÓWKA (rola: doktor Lis)
2017 - odc. 39 w serialu LEKARZE NA START (rola: przyjaciel Jana Nowaka)
2016 - odc. 63 w serialu BLONDYNKA (rola: Błażej Palimąka)
2015 - odc. 42, 47 w serialu BLONDYNKA (rola: Błażej Palimąka)
2015 - serial STRAŻACY (rola: Przewodniczący komisji dyscyplinarnej)
2015 - serial PRZYPADKI CEZAREGO P. (rola: Ksiądz)
2015 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Mirosław Zdybicki)
2014 - serial WATAHA (rola: Portier w ośrodku)
2014 - serial KOMISARZ ALEX (rola: Weterynarz)
2014 - odc. 27, 33, 36, 38 w serialu BLONDYNKA (rola: Błażej Palimąka)
2013 - odc. 14, 15, 18, 20, 21, 22, 26 w serialu BLONDYNKA (rola: Błażej Palimąka)
2011 - KSIĘSTWO (rola: Weterynarz)
2010 - odc. 9 w serialu 1920. WOJNA I MIŁOŚĆ (rola: Doktor Górski)
2010 - odc. 10 w serialu BLONDYNKA (rola: Błażej Palimąka)
2010 - ESSENTIAL KILLING (rola: Myśliwy)
2009 - GENERAŁ NIL (rola: Towarzysz z zesłania)
2009 - BLONDYNKA (rola: Błażej Palimąka)
2008 - WITHIN THE WHIRLWIND (rola: Mężczyzna w Moskwie)
2008 - odc. 12 w serialu TRZECI OFICER (rola: Strażnik w Pałacu Kultury i Nauki)
2008 - MAŁA MOSKWA (rola: Przewodniczący jury)
2007 - WAR AND PEACE (rola: Marszałek Davout)
2007 - ŚRODA CZWARTEK RANO (rola: Kanar)
2007 - RYŚ (rola: Generał Minerał)
2007 - odc. 1,5,6,8,9,13 w serialu DETERMINATOR (rola: Cecot)
2006 - POPE JOHN PAUL II (rola: Karol Wojtyła, ojciec Karola)
2005 - odc. 521, 523 w serialu PLEBANIA (rola: Mieszkaniec Brzezin)
2005 - odc. 365 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Pacjent przychodni Kotowicza)
2005 - odc. 19 w serialu KRYMINALNI (rola: Jan Pawłowski, redaktor wydawnictwa Art Sacral)
2004 - odc. 448, 462 w serialu PLEBANIA (rola: Mieszkaniec Brzezin)
2002-2010 - SAMO ŻYCIE (rola: Lekarz neurolog badający Dariusza Majewskiego)
1986 - KINO OBJAZDOWE (Obsada aktorska)
1979 - LEKCJA MARTWEGO JĘZYKA (Obsada aktorska)

Spektakle:

1979 - KORDIAN (Obsada aktorska), reż.: S.Wieszczycki
1980 - WIECZÓR TRZECH KRÓLI (rola: Służący Orsina), reż.: H.Orlikowska
1980 - NIEMCY (rola: Gefreiter), reż.: M.Dmochowski
1980 - PASTORŁKA (rola: Maścibrzuch), reż.: L.Czarnota
1981 - IWONA, KSIĘŻNICZKA BURGUNDA (rola: Cyprian), reż.: B.Augustyniak
1981 - PRZEDSTAWIENIE HAMLETA WE WSI GŁUCHA DOLNA (rola: Chłop IV),
reż.: J.Sycz
1981 - ŻOŁNIERZ I KRÓLEWNA (rola: Pies; Strażnik), reż.: W.Zeidler
1982 - FREUDA TEORIA SNÓW (rola: Władeczek), reż.: M.Wałaszek
1982 - ZEMSTA (rola: Mularz II), reż.: H.Mozer
1983 - KLUB KAWALERÓW (rola: Topolnicki), reż.: J.Czernecki
1983 - POWSINOGI BESKIDZKIE (rola: Aktor; Wojtek), reż.: W.Jesionka
1983 - TAM I Z POWROTEM (rola: Krauz), reż.: J.Kozłowski
1984 - GRA INTERESÓW (rola: Leander), reż.: M.Kaniewska
1986 - REWIZOR (rola: Uchowiortow; Dzierżymorda), reż.: B.Augustyniak
1987 - TAŃCOWAŁA RYBA Z RAKIEM (Obsada aktorska), reż.: J.Skotnicki
1987 - ŚLUB (rola: Szef policji), reż.: B.Augustyniak
1987 - BAL MANEKINÓW (rola: Manekin męski 1), reż.: B.Augustyniak
1988 - O STRASZLIWYM SMOKU (rola: Siwek Złotogrzywek), reż.: B.Radkowski