Maciej Namysło

>> wróć do listy osób
 
  • Maciej Namysło
  • Maciej Namysło
  • Maciej Namysło
  • Maciej Namysło
  • Maciej Namysło
  • Maciej Namysło
  • Maciej Namysło
  • Maciej Namysło

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1974
Wzrost 174 cm
Waga 65 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Adrian Stanisławski
adrian@skene.pl
+48 600 949 373
Umiejętności Jazda konna
Języki obce angielski brit.
rosyjski
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Aktor Teatru im. Jana Kochanowskiego w Opolu.

Wykształcenie:

1999 - PWST we Wrocławiu; dyplom 2000

Filmografia:
2017 - PĘTLE (Obsada aktorska)
2017 - POKOT - (Obsada aktorska)
2010 - MARATON TAŃCA (Obsada Aktorska)
2009 - AFONIA I PSZCZOŁY (dyżurny),
2006 - 64 w FALA ZBRODNI Obsada aktorska,
1998 - OKO RA w KLASA NA OBCASACH (Piotr)

Spektakle:

2009 - PANNY Z WILKA (rola: Mężczyzna 1) reż.: T. Konina / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2008 - JACQUES BREL reż.: T. Konina / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2008 - O LEPSZY ŚWIAT (rola: Olson) reż.: T. Konina / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2008 - OPOWIEŚCI LASKU WIEDEŃSKIEGO (rola: Herlinger) reż.: M. Kleczewska / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2008 - CZEGO NIE WIDAĆ (role: Garry Lejeune, Roger Tramplemain) reż.: Konina Tomasz / teatr: Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2008 - AKTORZY PROWINCJONALNI (rola: Krzysztof/Konrad) reż.: A. Holland Agnieszka, A. Smolar / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2007 - 30 SEKUND (obsada aktorska) reż.: B. Podbielska / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2007 - MIKOŁAJ II, CZYLI HISTORIA... (obsada aktorska) reż.: A. Czernik / teatr: Eko-Studio Opole
2007 - NIEŚMIAŁY NA DWORZE (obsada aktorska) reż.: K. Rekowski / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2007 - SĘDZIOWIE (rola: Joas) reż.: K. Rekowski / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2006 - ODYS (obsada aktorska) reż.: B. Zaczykiewicz / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2006 - BAAL (obsada aktorska) reż.: M. Fiedor / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2005 - ŻABIA KRÓLOWA (rola: Król) reż.: K. Rekowski / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2005 - 3 SIOSTRY (rola: Andrzej Prozorow) reż.: A. Bubień / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2005 - IFIGENIA W AULIDZIE (role: Starzec, Orestes, Posłaniec) reż.: P. Passini / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2004 - ZABIJ MNIE (rola: Panadol) reż.: B. Zaczykiewicz / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2004 - RAJMUND I JULKA (rola: Kacper) reż.: A. Czernik / Eko-Studio Opole
2004 - KOT W BUTACH (rola: Drabant 2) reż.: B. Zaczykiewicz / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2004 - MAKBET (rola: Wiedźma) reż.: M. Kleczewska / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2002 - INDYK (rola: Rudolf) reż.: B. Wyszomirski / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2002 - CHŁOPI CZĘŚĆ I - JESIEŃ (obsada aktorska) reż.: A. Czernik / teatr: Eko-Studio Opole
2002 - ALICJA W KRAINIE CZARÓW (rola: Gołąb, Walet) reż.: T. Wiśniewski / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2001 - ANTYGONA W NOWYM JORKU (rola: Policjant) reż.: S. Baginjan / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2001 - WILKI I OWCE (rola: Apollon Murzawiecki) reż.: A. Bubień / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2001 - KALEKA Z INSHMAAN (rola: Billy) reż.: B. Zaczykiewicz / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2000 - BALLADYNA (rola: Filon) reż.: R. Sabara / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2000 - Pinokio (obsada aktorska) reż.: C. Domagała / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
2000 - WESELE, WESELE (rola: Kasper) reż.: A. Czernik / Eko-Studio Opole
2000 - DAMY I HUZARY (rola: Edmund) reż.: B. Zaczykiewicz / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
1999 - OŻENEK (rola: Anuczkin) reż.: I. Mayr / Wydziały Zamiejscowe PWST Kraków Wrocław
1999 - CZAJKA (rola: Konstanty Gawriłowicz Trieplew) reż.: I. Kempa / Teatr im. Jana Kochanowskiego Opole
1998 - ŻYWOT JÓZEFA (role: Brat, Asmodeus, Młodzieniec, Ksiądz, Faraon) reż.: K. Dubiel, A. Hrydzewicz / Wydziały Zamiejscowe PWST Kraków Wrocław