Mateusz Trembaczowski

>> wróć do listy osób
 
  • Mateusz Trembaczowski
  • Mateusz Trembaczowski
  • Mateusz Trembaczowski
  • Mateusz Trembaczowski
  • Mateusz Trembaczowski
  • Mateusz Trembaczowski
  • Mateusz Trembaczowski

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1989
Wzrost 183 cm
Waga 68 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu zielone
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Mirosława Niemczyk
mirka@skene.pl
+48 600 944 321
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na gitarze
Prawo jazdy B
Akrobatyka
Szermierka
Wspinaczka
Pływanie
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
Taniec Nowoczesny
Towarzyski
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2013 - PWST im. L.Solskiego Kraków, Wydział aktorski

Filmografia:

2016 - serial DRUGA SZANSA (rola: Kurier)
2015 - odc. 9 w serialu DZIEWCZYNY ZE LWOWA (rola: Chłopak)
2015 - film krótkometrażowy HOW CULTURE WORKS? (Obsada aktorska)
2015 - odc. 1 w serialu PROKURATOR (rola: Taternik Mateusz)
2014 - KAMIENIE NA SZANIEC (rola: Jerzy Trzciński `Tytus`)
2012 - odc. 57, 58, 59, 62 w serialu CZAS HONORU (rola: UB - ek)
2011 - RÓŻA (rola: Georg)
2009 - 2010 - serial MAJKA (rola: Kurier)