Natalia Samojlik

>> wróć do listy osób
 
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik
  • Natalia Samojlik

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1990
Wzrost 164 cm
Waga 60 kg
Kolor włosów kasztan
Kolor oczu piwne
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Ela Janicka
ela@skene.pl
+48 512 314 091
Umiejętności Śpiew
Gra na gitarze
Jazda konna
Szermierka
Pływanie
Żeglarstwo
Siatkówka
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Języki obce angielski brit.
niemiecki
Taniec Klasyczny
Ludowy
Współczesny
Historyczny
Narodowy
Taniec brzucha
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2014 - Dyplom Studium Aktorskiego im. A. Sewruka przy Teatrze im. St. Jaracza w Olsztynie

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:
2017 - CZŁOWIEK Z MAGICZNYM PUDEŁKIEM (Obsada Aktorska)

2017 - odc. 1 w serialu DZIEWCZYNY WOJENNE (rola: Pielęgniarka)

2016 - odc. 90 w serialu PRZYJACIÓŁKI (rola: Kelnerka)

2016 - odc. 1459, 1460, 1461 w serialu BARWY SZCZĘŚCIA (rola: Pielęgniarka Lidka Kwaśna)

2016 - odc. 2 w serialu BODO (Obsada aktorska)

2015 - odc. 1210 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Pielęgniarka)


Spektakle:

2017 - CZŁOWIEK Z LA MANCHY (rola: Chiquita) reż.: W. Zawodziński / Teatr Powszechny w Radomiu

2016 - K.O.N.S.T.Y.T.U.C.J.A (obsada aktorska) reż.: M. Górnicka / Nowy Teatr w Warszawie

2015 - SZEWCY (rola: Milicjantka; Dziwka Bosa), reż.: W. Grodecki

2014 - REQUIEMASZYNA (Obsada aktorska), reż.: Marta Górnicka

2014 - MAGNIFICAT (Obsada aktorska), reż.: Marta Górnicka

2014 - BAR MACABRE (Obsada aktorska/asystent reżysera), reż.: Jerzy Satanowski

2014 - WRÓG LUDU (rola: Pani Stockmann; Morten Kiil), reż.: Jacek Jabrzyk

2014 - SCENY Z NOWEGO ŚWIATA (rola: Cheri; Ellen; Andrea), reż.: Bogusław Semotiuk

2013 - TANGO Z POPIOŁÓW (rola: Szansonistka), reż.: Cezary Ilczyna

2013 - LEIPZIGÜBERLEBEN (Obsada aktorska), reż.: Günther Heeg

2012 - MATKI/BŁAGALNICE. KONCERT ŚMIERCI. (rola: Chór), reż.: Łukasz Chotkowski

2010 - W GŁĄB (Obsada aktorska)

2009 - SERENADA (Obsada aktorska)

2008 - WESELE (Obsada aktorska), reż.: Artur Słaboń

2008 - OBOCZNOŚCI (Obsada aktorska)

2007 - IGRASZKI Z DIABŁEM (Obsada aktorska), reż.: Mirosław Bieliński


Czytania performatywne:

2013 - ANTYKODY, reż.: Iiri Adamek

2013 - ROK 1984, reż.: Jakub Rożkowski

2013 - BAŚNIE AZJI, reż.: Maciej Mydlak

2013 - BAŚNIE LUDÓW PÓŁNIOCY, reż.: Marzena Bergmann

2013 - PRZYGODY MIKOŁAJKA, reż.: Marzena Bergmann

2012 - FERDYNANT WSPANIAŁY, reż.: Cezary Ilczyna

2012 - BRZECHWA DZIAECIOM, reż.: Marcin Kiszluk

2011 - MAŁY KSIĄŻĘ, reż.: Maciej Mydlak

2011 - BALKON, reż.: Michał Rzepka


Etiudy:

2014 - MORDERSTWO W BIBLIOTECE (rola: Bibliotekarka), reż.: Bartosz Strusewicz

Warsztaty:

2016 - Mistrzowskie warsztaty Andrzeja Seweryna Edycja III Antyk, Andrzej Seweryn

2015 - Mistrzowskie warsztaty fredrowskie Andrzeja Seweryna, Andrzej Seweryn

2014 - Mistrzowskie warsztaty szekspirowskie Andrzeja Seweryna, Andrzej Seweryn

2013 - Kontrola ciała i mowy; techniki teatru muzycznego, Władimir Pankow

2013 - Laboratorium Teatru Wierszalin Nauka Latania, Piotr Tomaszuk

2012 - Śpiew i taniec folklorystyczny, Schola Teatru Węgajty

2012 - Technika Meisnera i Stelli Adler, Agnieszka Grzybowska

2011 - Taniec współczesny, Evgeny Kozlov

2008 - Podróż - kierunek teatr, Joanna Kasperek, Grzegorz Artman

Słuchowiska radiowe:

2014 - SPACER PO PARKU SANSSOUCI (rola: Recepcjonistka), reż.: Cezary Ilczyna, Ryszard Szmit/Polskie Radio Olsztyn

2013 - MĘCZEŃSTWA PIOTRA OHEYA (rola: Oheyowa), reż.: Cezary Ilczyna, Ryszard Szmit/Polskie Radio Olsztyn