Marianna Januszewicz

>> wróć do listy osób
 
  • Marianna  Januszewicz
  • Marianna  Januszewicz
  • Marianna  Januszewicz
  • Marianna  Januszewicz
  • Marianna  Januszewicz
  • Marianna  Januszewicz
  • Marianna  Januszewicz
  • Marianna  Januszewicz
  • Marianna  Januszewicz
  • Marianna  Januszewicz
  • Marianna  Januszewicz
  • Marianna  Januszewicz

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1993
Wzrost 170 cm
Waga 55 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów szatyn
Kolor oczu brązowe
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Gra na gitarze
Jazda konna
Akrobatyka
Wspinaczka
Pływanie
Nurkowanie
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Strzelectwo
Jazda na łyzwach
Jazda na nartach
Snowboard
Języki obce angielski brit.
niemiecki
Taniec Charakterystyczny
Współczesny
Latino
Balet
> Pobierz portfolio
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Doświadczenie:

przez 8 lat uczęszczała do Ogólnokształcącej Szkoły Baletowej na ulicy Moliera w Warszawie
Koło teatralne w szkole

Filmografia:

2014 - serial MIASTO44 (rola: Lusia)
2014 - 100DNIÓWK@ (rola: Bianka)
2014 - serial PRZYJACIÓŁKI (rola: Recepcjonistka Agata)
2013 - serial HOTEL 52 (rola: Dziennikarka Martyna Mazur)
2013 - serial NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Daria)
2013 - odc. serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Agnieszka)
2012 - serial PRAWO AGATY (rola: Natalia Kaczmarek)
2012 - serial PRZEPIS NA ŻYCIE (rola: Koleżanka `Ślicznej`)
2011 - odc. 1728, 1729 w PLEBANIA (stała rola II plan: Anita)
2011 - odc. 5, 6, 8, 10-13 w PRZEPIS NA ŻYCIE (stała rola II plan: koleżanka Ślicznej)
2010 - odc. 493 w BARWY SZCZĘŚCIA (rola: dziewczyna)
2010 - odc. 7 w DUCH W DOM (rola: koleżanka Julii)
2010/2011 - PROSTO W SERCE (rola: Laura Dobroś)
2009/2010 - NA WSPÓLNEJ (rola: Czarna)

Reklamy:

2010 - PZU
2009 - PO