Karolina Zieleń

>> wróć do listy osób
 
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń
  • Karolina Zieleń

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1988
Wzrost 160 cm
Waga 63 kg
Kolor włosów rudy
Kolor oczu niebieskie
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Mirosława Niemczyk
mirka@skene.pl
+48 600 944 321
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Jazda konna
Gimnastyka
Wspinaczka
Pływanie
Rower
Rolki
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Strzelectwo
Jazda na łyzwach
Snowboard
Joga
Języki obce angielski brit.
angielski u.s.a.
Taniec Klasyczny
Hip-hop
Funky
Towarzyski
Współczesny
Pole Dance - Przy drążku
Balet
RnB
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2012 - Dyplom PWST Wrocław

Doświadczenie zawodowe:

Filmografia:

2016 - LES INNOCENTES (rola: siostra zakonna)

2015 - NIEWINNE/AGNUS DEI (rola: Siostra Karolina Pregnant)

2014 - odc. 1111 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Dziewczyna)

2013 - odc. 31 w serialu GALERIA (rola: Strażniczka miejska)

Spektakle:

2012 - PIPPI POŃCZOSZANKA (rola: Pani Granberg; Bloom), reż.: M. Derlatka

Etiudy:

2015 - MULTIFRENIA (rola: Dama)
2013 - LATO STULECIA (rola: Dziewczyna)