Malwina Wasilewska

>> wróć do listy osób
 
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska
  • Malwina Wasilewska

Płeć kobieta
Rok urodzenia 1987
Wzrost 178 cm
Waga 63 kg
Sylwetka smukła
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Pantomima
Śpiew
Gra na pianinie/fortepianie
Gra na perkusji
Prawo jazdy B
Jazda konna
Powożenie
Akrobatyka
Szermierka
Rower
Rolki
Tenis ziemny
Lekkoatletyka
Siatkówka
Koszykówka
Piłka Nożna
Strzelectwo
Jazda na nartach
Języki obce niemiecki
hiszpański
angielski u.s.a.
Taniec Towarzyski
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2011 - WSKiMS im. J.Giedroycia w Warszawie, Wydział aktorski

Filmografia:

2016 - odc. 89 w serialu NA SYGNALE (rola: Modelka)
2014 - KAMIENIE SZANIEC (rola: Kobieta oficera u jubilera)
2014 - odc. 154 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Magda - siostra Jarka)
2011 - odc. 2 w REGUŁY GRY (rola: Anita - dziewczyna Jacka), reż.: B.Ignaciuk
2011 - YUMA (rola: Klara), reż.: P. Mularuk
2011 - odc. 49 w serialu CZAS HONORU (rola: Kama)

Spektakle:

2010 - Spektakl dyplomowy POŚRÓD CIEMNOŚCI (rola: Siostra Hiena), reż.: E.Linde-Lubaszenko
2010 - PANNY Z WILKA (rola: Kazia), reż.: I.Gorzkowski

Reklama:

2011 - Bank PKO BP (rola: asystentka)