Maksymilian Bogumił

>> wróć do listy osób
 
  • Maksymilian Bogumił
  • Maksymilian Bogumił
  • Maksymilian Bogumił
  • Maksymilian Bogumił
  • Maksymilian Bogumił
  • Maksymilian Bogumił
  • Maksymilian Bogumił
  • Maksymilian Bogumił
  • Maksymilian Bogumił
  • Maksymilian Bogumił
  • Maksymilian Bogumił
  • Maksymilian Bogumił

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1989
Wzrost 178 cm
Waga 82 kg
Sylwetka proporcjonalna
Kolor włosów brunet
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży M
Agent aktorski Agencja Skene
info@skene.pl
+48 22 841 38 21
Umiejętności Śpiew
Prawo jazdy B
Sztuki walki
Szermierka
Pływanie
Siatkówka
Koszykówka
Strzelectwo
Snowboard
Języki obce angielski brit.
niemiecki
angielski u.s.a.
Taniec Nowoczesny
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2013 - Dyplom WSKiMS im. J.Giedroycia w Warszawie, kierunek aktorski

Doświadczenie zawodowe:

Dom Kultury DOROŻKARNIA
EXCEED Grupa tańca nowoczesnego

Filmografia:
2017 - BOTOKS (rola: Student Jacek)
2017 - WYDARZENIA ZIELONOGÓRSKIE 1960 (rola: Oficer MO)
2016 - KASZTAN (rola: Zygmunt)
2016 - serial PRZYJACIÓŁKI (rola: Kelner)
2015 - GIT (rola: Miękki), reż.: Kamil Szymański
2014 - odc. 1095 w serialu M JAK MIŁOŚĆ (rola: Protokolant)
2014 - odc. 28 w serialu NA SYGNALE (rola: Kamil Paprocki)
2013 - odc. 10 w serialu 2XL (rola: Mężczyzna w klubie)
2013 - odc. 2480 w serialu KLAN (rola: Kurier)
2011 - BITWA WARSZAWSKA. 1920 (rola: Telegrafista), reż.: J.Hoffmann

Etiudy filmowe:

2011 - AFTER (rola: Maks), reż.: J.Bednarek
Liczne etiudy w Akademii Filmu i Telewizji oraz w Wyższej Szkole Filmowej

Krótki metraż, dokument, animacja:

2010 - Para-dokument 13 SIERPNIA 44 (Obsada aktorska), reż.: M.Brama

Spektakle:

2014 - EKSPEDYKCJA (rola: Kotek), reż.: Darek Niebudek
2014 - ANIMOWANIE (rola: Detektyw Sam), reż.: Jacek Kwiecień
2012 - RHESUS ETIOPCZYK (Obsada aktorska), reż.: P.Wojewódzki
2011 - spektakl dyplomowy GOLDONI... PROSZĘ SOBIE WYOBRAZIĆ (rola: Kawaler), reż.: P.Burczyk
2010 - PLAY BOY 2010 (Obsada aktorska), reż.: A.Żarnecki (WSKiMS im. J.Giedroycia)

Inne:

Dubbing i postsynchrony:

2017 - Vaiana: Skarb Oceanu
2016 - LEGO BATMAN
2014 - JAPANIZI, reż.: Tomek Robaczewski
2014 - THE ORDER
2014 - TO NIE JA, reż.: Agnieszka Zwolińska (rola: Dave)
2014 - WIEDŹMIN 3
2014 - INFAMOUS: SECOND SON
2014 - MIASTO 44, reż.: Jan Komasa
2014 - LETNIE PRZESILENIE, reż.: Michał Rogalski