Krzysztof Czapliński

>> wróć do listy osób
 
  • Krzysztof Czapliński
  • Krzysztof Czapliński
  • Krzysztof Czapliński
  • Krzysztof Czapliński
  • Krzysztof Czapliński
  • Krzysztof Czapliński
  • Krzysztof Czapliński
  • Krzysztof Czapliński
  • Krzysztof Czapliński
  • Krzysztof Czapliński
  • Krzysztof Czapliński
  • Krzysztof Czapliński
  • Krzysztof Czapliński

Płeć mężczyzna
Rok urodzenia 1989
Wzrost 189 cm
Waga 85 kg
Sylwetka szczupła
Kolor włosów blond
Kolor oczu niebieskie
Karnacja jasna
Rozmiar odzieży L
Agent aktorski Ela Janicka
ela@skene.pl
+48 512 314 091
Umiejętności Śpiew
Gra na gitarze
Prawo jazdy B
Jazda konna
Akrobatyka
Szermierka
Wspinaczka
Siatkówka
Żonglerka/ogień
Języki obce angielski brit.
rosyjski
angielski u.s.a.
Taniec Klasyczny
Towarzyski
Współczesny
Historyczny
POI - z piłką lub ogniem
> Pobierz portfolio > Obejrzyj filmy > Posłuchaj nagrań
Profile zawodowe
> Aktor
Resume Wykształcenie:

2011 - Dyplom Studium Aktorskiego im. A.Sewruka przy Teatrze S.Jaracza w Olsztynie

Filmografia:

2017 - odc. 45, 47, 48, w serialu LEKARZE NA START (rola: Maciej)
2017 - NAJLEPSZY (rola: pacjent ośrodka terapii uzależnień)
2016 - DOUBLE IRONMAN (rola: Monarowiec), reż.: Ł. Palkowski
2015 - odc. 94 w serialu NA SYGNALE (rola: Sprzedawca dopalaczy)
2015 - odc. 2815 w serialu KLAN (rola: Estoński biznesman)
2014 - odc. 86 w serialu KOMISARZ ALEX (rola: Rybarczyk)
2014 - odc. 136 w serialu OJCIEC MATEUSZ (rola: Maurycy Janicki, siostrzeniec biskupa)
2013 - serial NA WSPÓLNEJ (rola: Pan wczorajszy)
2013 - odc. w serialu NA DOBRE I NA ZŁE (rola: Bartek - młody chłopak chory na białaczkę)
2012 - Fantasy rycerskie DRUŻYNA (postać: Elf), reż.: Sz.Szymański (w trakcie post produkcji)
2011 - ECHA (postać: Darek), reż.: Darren Mark Darko
2010 - MIŁOŚĆ NAD ROZLEWISKIEM (Epizod)

Spektakle:

2016 - ANATOMIA GNIEWU (Obsada aktorska), reż.: J. Hussakowski
2012 - AWANTURA W CHIOGGI (rola: Tita Nane), reż.: A. Sadowski/Tesinske Divadlo Czeski Cieszyn, Scena Polska
2012 - GRACZE (rola: Aleksjiej), reż.: B .Kokotek/Tesinske Divadlo Czeski Cieszyn, Scena Polska
2012 - MAKBET (rola: Rosse), reż.: B. Kokotek/Tesinske Divadlo Czeski Cieszyn, Scena Polska
2011 - A MURY ROSŁY? (rola: Mężczyzna na trapezie), reż.: T. Krezymon/Teatr im. S.Jaracza w Olsztynie
2011 - SINOBRODY - NADZIEJA KOBIET (rola: Henryk Sinobrody), reż.: J. Fertacz/Teatr im. S.Jaracza w Olsztynie
2010 - INTERMEDIA STAROPOLSKIE (rola: Archanioł), reż.: C. Ilczyna/Teatr im. S.Jaracza w Olsztynie
2010 - LETNICY (rola: Paweł Riumin), reż.: M. Kotański/Teatr im. S.Jaracza w Olsztynie
2008 - MISTRZ I MAŁGORZATA (rola: Tancerz; Lokaj, ss-man; Pielęgniarz), reż.: J. Kijowski/Teatr im. S.Jaracza w Olsztynie

Reklamy:

2015 - ORANGE - Internet bez limitu
projekt rządowy EMERYTURY (epizod)
ORANGE 24h (epizod: wnuk-szwedzki kibic)

Inne:

2015 - udział w teledysku zespołu MIKROMUSIC `KRYSTYNO`

Kursy/warsztaty/szkolenia:

2015 - Warsztaty aktorskie prowadzone przez Grahama Dixona (Michael Chekhov Studio London) WILLIAM SZEKSPIR i MICHAIŁ CZECHOW ? ZASADY GRY
2015 - Warsztaty Mariusza Orskiego `Uważność w pracy aktora - pracy nad sobą i nad rolą`
2014 - Międzynarodowa konferencja z okazji Światowego Dnia Głosu `Głos: narzędzie - komunikacja - terapia`
2012 - Warsztaty z pracy na tragedią antyczną, śpiewem białym i chóralnym oraz trening ciała w oparciu o metody wypracowane przez zespół J. Grotowskiego i T. Richardsa w Wrokcenter w Pondaderze, prowadzący: P. Passini, P. Wasilkowski
2011 - 2012 - Praca nad poezją M. Białoszewskiego, pieśniami ludowymi białoruskimi i japońskiego teatru No w połączeniu z pracą nad ekspresją ciała opartą o Grotowskiego i Meyerholda
2010 - MasterClass z pracy nad A. Czechowem prowadzone przez W. Komasę
2009 - MasterClass z Commedia dellarte prowadzone przez M. Escurriola Pena